emil-jidskog-efter-kamp

Når kontrakten med Emil Jidskog udløber den 23. november, bliver det en retur til det svenske for målmanden, der forsætter i den næstbedste række HockeyAllsvenskan. Jidskogs nye klub bliver BIK Karlskoga.

Udekampen i Gentofte d. 21. november bliver dermed svenskerens sidste kamp i Rødovre-trøjen. Ridderwalls og Lee-Olsens afløser har stået en række rigtig flotte kampe for Tyrene, og har på den baggrund også været eftertragtet fra flere sider:

– Siden jeg startede i Rødovre, har jeg modtaget en del opkald fra hold, der har været interesserede. Så det har været en rigtig god mulighed for at markedsføre mig, fortæller han.

Det kan være svært at komme ind på et hold midt i sæsonen og løfte en opgave med et stort pres på, men Jidskog faldt hurtigt til i truppen, og det kunne også ses på præstationerne. Samtidig er det også en fuldt motiveret målmand, der tager hul på de sidste kampe på Vestegnen:

– Det er været rigtig godt her! Der er nogle gode drenge på holdet, og vi har taget nogle gode sejre indtil videre. Vi har stadig fire kampe tilbage inden min kontrakt udløber, og jeg håber, at vi kan få det bedste ud af dem.

– Jeg har nydt at spille her og vinde kampe med holdet. Både mine holdkammerater og fansene har været fantastiske og jeg tror, at holdet har en fortsat rigtig god sæson at se frem til, lyder det fra Jidskog.

På skadesfronten ser det lyst ud med både Stefan Ridderwall og Jon Lee-Olsen, der begge har haft godt af en pause til at kunne pleje skaderne. Begge forventes fuldt kampklare, når Jidskog tager afsted. Ridderwall var på is til fredagens træning og Lee-Olsen har været med i flere træningspas, og er muligvis med i truppen allerede i løbet af den kommende uge.

Der skal endnu en gang lyde en tak til APJ El-Anlæg, Nordic Transport Group, Combi Byg, DCU Absalon, Rødovre Centrum og ReXhockey for at have støttet op om Rødovre Mighty Bulls i det, der kunne have været en hård situation på målmandsfronten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail