mightybulls_vagt
Rødovre Mighty Bulls har brug for flere engagerede frivillige omkring kampene i Rødovre Skøjte Arena. Uden de mange ildsjæle ville klubben ikke eksistere, så derfor er vi som altid på udkig efter nye entusiaster til at give vores tilskuere den bedste oplevelse.

Vagterne/servicepersonalet søger nye kollegaer. Her er der forskellige opgaver og arbejdsområder: Servicepersonalet hjælper og anviser pladser til vores tilskuere. Vagterne hjælper til med at visitere og holde opsyn og overblik. Ydermere hjælper vagterne også til med anvise tilskuere til de korrekte pladser. Mange af de nuværende vagter har uddannelse eller kursus samt erfaring og er gode til at støtte og oplære nye kollegaer.

Hvis det har din interesse, så kontakt vagt- og kontrolløransvarlig Gert Pedersen på telefon +45 41 19 98 36 eller på e-mail:vagt@mightybulls.dk

 

Vi søger også indgangspersonale til at scanne og sælge billetter i døren. Arbejdet foregår i cirka en time før kampen og under kampen skiftes personalet til at være en periode i foyeren, mens resten ser kamp, for at sælge billetter til forsinkede tilskuere.

Hvis det har din interesse, så kontakt ansvarlig for Indgangen i Rødovre Skøjte Arena:

Anja G. Eliassen på telefon: +45 22 61 42 97 eller på e-mail hovedindgang@mightybulls.dk

 

Nyheder/events
Rødovre Mighty Bulls søger personer som vil stå for events som  eksempelvis møder mellem spillere og sæsonkortholdere.

Ligesom vi søger personer som vil hjælpe med at skrive nyheder på hjemmeside, Facebook, nyhedsmails, kampprogrammer m.m.

Hvis det har din interesse, så kontakt
redaktionschef Steen Marcussen på telefon: +45 42 58 24 10 eller på e-mail: sm@mightybulls.dk

 

mightybulls_bar

Bar Crewet søger personale til at skænke fadøl og servere læskedrikke samt kasseansvarlige til at servicere Rødovre Skøjte Arenas gæster med drikkevarer, når Rødovre Mighty Bulls spiller hjemmekampe (+ evt. landskampe). Hver bar har to udskænkere samt én kasseansvarlig. Opgaverne er at klargøre barerne sammen med den baransvarlige, servicering af kunderne samt lettere oprydning efter kampen. Ønsker man at være kasseansvarlig, er erfaring med kasseapparater en fordel, men dog ikke et krav.

Vi søger også folk til at hjælpe med at opfylde vores bar med vare før kampen og rydde af efter kampen. Hvis det har din interesse, så kontakt
bar-ansvarlig Daniel Vendel Rasmussen på telefon:  +45 23 36 49 67 eller på e-mail: bar@mightybulls.dk

 

Personale til VIP Loungen

Vi søger piger/kvinder til teamet i VIP loungen. Her er arbejdet bordopdækning, oprydning samt tage imod alle vores VIP gæster.

Hvis det har din interesse, så kontakt Margit Fosgaard på telefon 22 74 90 60

 

Som frivillig får du gratis adgang til kampene samt mad og drikke til de kampe, hvor du er på ”arbejde”. Samtidig bliver du også en del af det store fællesskab, der er omkring klubben. De frivillige har et rigtig godt sammenhold, så det er også en spændende måde at møde nye mennesker på.