Foto: Steen M.

Metal Liga-programmet for den kommende sæson er kommet på plads og ligapremieren bliver d. 6. september mod Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena.

Hvert hold møder hinanden seks gange, så der venter Rødovre Mighty Bulls i alt 48 kampe – 24 hjemme og 24 ude i grundspillet.

I de første 16 runder skal de fire hold til Metal Final4 findes. De fire bedst placerede hold d. 1. november kvalificerer sig pokalturneringens slutspil i januar/februar. Rødovre Mighty Bulls møder d. 1. november – i den sidste kamp om Metal Final4-pladserne – Herlev Eagles på udebane. Dette bliver i øvrigt en ekstra lækker ishockey-weekend, hvor der spilles back to back med start i Herlev fredag aften og efterfølgende i Rødovre Centrum Arena lørdag aften.

I den sidste fredagskamp op til jul får Mighty Bulls besøg af Aalborg Pirates og mellem jul og nytår bliver der back to back opgør mod Rungsted samt en udekamp mod Herlev Eagles. 2020 startes med en udekamp i Odense.

Grundspillet slutter af med to hjemmekampe mod Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks i starten af marts.

Det fulde kampprogram er lagt online og kan ses her. I alt får RMB 11 fredagskampe, 1 lørdagskamp, 9 tirsdagskampe og 3 søndagskampe.

Husk at sæsonkortsalget til den kommende sæson er åbnet og du kan sikre dig en fastplads til alle sæsonens kampe. Læs mere her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail