Foto: Steen M.

Fredag eftermiddag ruller Mighty Bulls-bussen mod Vestjylland og fiskeribyen Esbjerg for at møde Esbjerg Energy.

Det gulklædte hjemmehold ligger på Metal Ligaens femteplads med fire point mere end Mighty Bulls, der ligger på en delt sjetteplads med Herning Blue Fox. Begge hold har spillet 36 – Herning har spillet 37 -, så hvis Tyrene får en sejr med hjem bliver alt nu åbent i spillet om femtepladsen.

Med Rødovres sejr over Rungsted i tirsdags blev den direkte kvalifikation til slutspillets kvartfinaler sikret endeligt, så nu handler det om at få placeret sig godt i de sidste grundspilskampe og få vist tænder og skarphed frem mod slutspillet.

Tyrene har spillet godt i de seneste kampe og ligger som ligaens næstbedste hold i de sidste fem kampe. Topholdene Rungsted og SønderjyskE er blevet besejret, mens Herlev også er blevet slået to gange. Den seneste udekamp gav et nederlag i Herning.

Esbjergenserne kommer til fredagskampen med to nederlag i bagagen til Frederikshavn og Rungsted. Det må derfor forventes, at vestjyderne går til kampen med stor sult for at revanchere sig foran hjemmepublikummet. Det bliver helt sikkert ikke en nem kamp i det vestjyske, men  hvis Rødovre-drengene kan nogle af elementerne fra de flotte hjemmekampe med over Storebælt, så er intet umuligt og der kan skabes spænding i ligaens midterfelt.

Kampstart i Esbjerg er kl. 19.00 og kampen spilles i Esbjergs ”hal 2”, da Granly Hockey Arena er under ombygning. Deres arena forventes færdig til slutspillet.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail