mortenandreasenmodgenftofte

Foto: Steen M.

Som det søndag kunne ses i det videointerview, som blev lagt på Facebook-siden, så kunne Morten Andreasen afsløre, at han forsætter den kommende sæson i klubben.

– Jeg er sindssygt glad. Jeg føler, at jeg havde en rigtig god sæson og føler, at jeg kom tilbage til det spil, der har gjort mig til den spiller, som jeg er, og fik bygget på i løbet af sæsonen.

– Jeg var skadesfri, frisk og rigtig glad for at spille hockey – og rigtig glad for at spille hockey i Rødovre. Så det var helt naturligt for mig, at hvis træneren og klubben ellers ville forsætte med at have mig på holdet, så ville jeg i hvert fald også forsætte, fortæller Morten Andreasen.

Det fulde interview, der også omhandler den afsluttede sæson, kan ses her.

33-årige Andreasen lavede 26 point i 49 grundspilskampe – heraf 16 mål – samt et mål og en assist i slutspillet, og kommer også i den kommende sæson til at bidrage med masser af rutine og erfaring til spillertruppen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail