kasperjensenmodesbjerg

Op til sidste sæson skiftede den rutinerede back Kasper Jensen fra Esbjerg til Rødovre, og dette samarbejde er der nu papir på i én sæson mere.

Med mere end 500 kampe i Metal Ligaen og en god portion landskampe på CV’et slutter endnu en rutineret spiller sig altså den kommende sæsons trup.

– Jeg er glad for at forsætte i Rødovre og ser meget frem til den kommende sæson. Vi har fået en ny træner med baggrund i svensk ishockey, hvilket jeg synes er spændende. Jeg har jo selv spillet i Sverige, og de har en god tilgang til sporten, fortæller Kasper Jensen.

Sommertræningen startede for en uges tid siden, og selvom der venter et hårdt program, så ser den stærke back frem til at bygge op til den kommende sæson:

– Det bliver helt sikkert hårdt. Den første uge har vi brugt på at komme lidt i gang, så i de kommende uger kommer vi til at arbejde stenhårdt. Vores nye fysiske trænere kommer til at give os meget, og det får det vi også brug for i sæsonen. Vi skal i det slutspil! Vi skal krige hver eneste kamp for at få en plads og så skal vi tage revanche for den dårlige sæson, slutter han.

Cheftræner Magnus Bogren om forlængelsen:

– Det glæder mig meget, at vi har fået kontrakt med Kasper. Han er stor, har en god fysik og noget erfaring, som kommer til at bidrage meget til holdet, lyder det fra Bogren.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail