Steffen Klarskov er klar til en sæson mere i Rødovre // Foto: Daniel Storch

Rødovre Mighty Bulls kan med stor glæde meddele, at kontrakten med Steffen Klarskov er forlænget med en sæson yderligere.

Den 28-årige forward tager dermed hul på sin syvende sæson i Rødovre Centrum Arena:

– Jeg er glad for at kunne fortsætte i Rødovre, da det er her jeg helst ser mig selv spille i Danmark som min situation er lige nu, fortæller han. Han ser nu frem til Metal Liga-starten d. 6. september og har ambitioner om, at holdet skal løfte sig:

– Jeg håber, vi kan gøre det bedre end sidste sæson først og fremmest, og så håber jeg, at vi med den nye træner kan rykke os yderligere, lyder det.

Klarskov var af to omgange ramt af skader i den seneste sæson, først i sæsonoptakten og dernæst ved juletid, men han er kommet sig helt over begge og er klar at kæmpe for Tyrene på fuldt blus igen:

– Skaden i opstarten mærker jeg ikke mere til og synes heller ikke, at den gav mig et specielt dårligt udgangspunkt, da jeg selv synes, at det personligt gik rigtig godt frem til min skulderskade mellem jul og nytår. Den ødelagde lidt af slutningen af sæsonen.  Men jeg er på 100% nu og føler mig klar til en forhåbentlig rigtig god sæson, fortæller han.

Steffen Klarskov havde trods de to skadesperioder en stærk pointhøst 26 point i 30 grundspilskampe – heraf 12 scoringer – og 3 point i 6 slutspilskampe. Han var herudover også en del af A-landsholdet af flere omgange.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail