Steffen-Klarskov-jubel

Det danske ishockeylandshold rejser om kort tid afsted til VM i Köln og Paris, og det bliver det med en Rødovre-spiller i truppen.

Steffen Klarskov har været med hele vejen gennem landsholdets forberedelser til VM-turneringen og blev i dag udtaget til den endelige trup. Det bliver Klarskovs første VM-turnering – en oplevelse som hele fem spillere i truppen står foran.

En god del spillere i danske trup har i øvrigt en ishockeyopvækst i Rødovre. Sebastian Dahm, Jesper B. Jensen, Phillip Bruggisser, Matias Lassen, Mathias Bau, Nichlas Hardt og Morten Madsen har alle spillet ungdomshockey i Rødovre – flere også for eliteholdet. Landsholdstruppens helt store stjerne må forventes at blive NHL-spilleren Nikolaj Ehlers, der i den overståede sæson slog point-rekorden for danskere i verdens stærkeste liga.

De danske modstandere i pulje A, der spilles i Köln, bliver Letland, USA, Slovakiet, Rusland, Tyskland, Sverige og Italien. Første modstander er Letland og denne kamp spilles på lørdag d. 06. maj.

Danmarks VM-trup:

Målmænd:
Sebastian Dahm
George Sørensen
Simon Nielsen

Backs:
Jesper B. Jensen
Oliver Lauridsen
Emil Kristensen
Markus Lauridsen
Phillip Bruggisser
Nicolai Weichel
Matias Lassen
Nicholas B. Jensen

Forwards:
Peter Regin
Nikolaj Ehlers
Nichlas Hardt
Frederik Storm
Mads Christensen
Steffen Klarskov
Morten Green
Morten Madsen
Julian Jakobsen
Morten Poulsen
Patrick Russell
Nicolai Meyer
Mathias Bau Hansen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail