Klarskov topscorer med to pinde i tirsdagens 5-1 kamp mod Odense // Foto Steen M - www.innocent.dk

Foto: Steen M.

Forberedelserne til A-VM i ishockey er så småt i gang for landstræner Janne Karlsson og hans stab omkring landsholdet.

Én af landsholdets første opgaver frem mod VM bliver en fire-nationers-turnering i Jylland, der afvikles i Aalborg, Herning og Silkeborg. Truppen er netop offentliggjort og både Rødovres Steffen Klarskov og Matthias Asperup er en del af holdet.

Klarskov deltog også ved den seneste VM-slutrunde i Tyskland, mens Asperup var med langt inde i forberedelserne. Begge spillere er nu igen aktuelle til VM-truppen, men der bliver hård konkurrence om pladserne.

Landsholdet stiller med store navne som kaptajn Peter Regin, Philip Larsen, Nicklas Jensen, Morten Madsen, Frederik Storm, Nichlas Hardt og Sebastian Dahm, der skal op imod Østrig, Frankrig og Letland. Kampene spilles mellem d. 15.-17. februar.

U18-landsholdet skal ligeledes på opgave i februar, hvor de rejser til Letland. Her møder de Norge, Østrig og Letland.

Martin Struzinski udtog i forgår sin trup og her har fem Rødovre-drenge fået plads. Backerne Magnus Koch, Christoffer Frænell og Lasse Mortensen samt de to forwards Frederik Kaels og Phillip Schultz.

De fulde trupper kan ses her:

A-landsholdet

U18-landsholdet

Husk det også er muligt at opleve det danske landshold i Rødovre, når de lørdag d. 14. april tager imod de svenske verdensmestre i Rødovre Skøjte Arena. Der er EARLY BIRD-billetter salg allerede nu, som kan købes frem til d. 1. marts. Læs mere om kampen her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail