klarskovogridderwallafvaergerrungstedchance

Steffen Klarskov presser Rungsteds Nikolaj Rosenthal til en forbier // Foto: Steen M.

Fredag aften starter slutspilsbraget mellem Rødovre og Rungsted i Rødovre Skøjte Arena. Det bliver den første af minimum fire kvartfinalekampe, og Rødovre-forward Steffen Klarskov ser naturligvis frem til den:

– Det bliver tæt! Slutspillet er altid en helt ny sæson og det handler om, hvem der rammer formen og momentum. Det kan være de meget små ting, som kan afgøre kampene, så derfor skal vi være fokuserede hele tiden.

Der er allerede nu godt gang i billetsalget, og som ishockeyfan kan det vel næppe blive mere spændende end et rivalopgør i slutspillet.

– Jeg ser virkelig frem til kampene. Det bliver helt sikkert nogle sjove kampe at se som tilskuer og endnu sjovere for os som spillere. Jeg håber på, at der kommer fyldte haller begge steder og en fantastisk kulisse, så vores fans vil være på plads og løfte os med de sidste 5-10%, lyder opfordringen fra Klarskov.

I løbet af sæsonen har de to hold støt sammen fem gange, og tre af gangene har Rødovre trukket det længste stik. Det mener Klarskov dog ikke har den store betydning nu:

– Vi har spillet nogle tætte kampe henover sæsonen, men vi kan ikke se så meget tilbage på de tidligere kampe nu. Hvis man nu havde vundet alle fem kampe, så havde man måske et psykisk overtag, men vi har spillet tæt, der har været skader på begge hold og der er også kommet nye spillere ind i trupperne, så det handler om at tænke på kampene nu.

Afslutningen på grundspillet var særdeles god for Tyrene med fem sejre i træk – en enkelt hentet i overtiden -, og det har også sat sit præg på stemningen i truppen:

– Det er megavigtigt at gå ind med en god stime. Vi afsluttede sæsonen positivt, så vi er i god form og har god selvtillid. Det har helt sikkert været sjovt at komme til træning og forberede sig til de her kampe, slutter Klarskov.

Kampstart fredag aften er kl. 19.30 og dørene til Rødovre Skøjte Arena åbner kl. 18.30

Billetter til kampen samt ”kamp 3” tirsdag d. 13. marts kan købes her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail