Der er faceoff i Rødovre Centrum Arena allerede kl. 14.00 // Foto: Steen M.

Søndag tager Rødovre Mighty Bulls imod Frederikshavn White Hawks. Kampstart er allerede kl. 14.00, så tag hele familien med til en god gang adventshockey – børn til og med 14 år kommer gratis ind.

Rødovre tog fredag en sejr i Odense og fik dermed revancheret overtidsnederlaget til selv samme modstander tirsdag. Mads Eller var toneangivende med to scoringer i 4-5-sejren, og scorede også i hjemmekampen, mens han i søndagens hjemmekamp mod Aalborg assisterede på begge Thomas Olsens scoringer. Måske kan Eller blive en nøglespiller igen mod frederikshavnerne.

Tyrene har endnu ikke slået Frederikshavn i denne sæson, men alle tre opgør har været ekstremt tætte. De sidste to kampe er sluttet 1-1, men er desværre faldet ud i nordjysk favør i overtiden. Sæsonens første opgør lignede længe en Rødovre-sejr, men en udligning ti minutter før tid og to scoringer i det sidste 1,5 minut gav de tre point til Frederikshavn.

Fredagskampen i Odense gav debut til svenske Kim Johansson og søndagens kamp kan give endnu en debutant. Målmand Christian Larsen, som er udlånt fra Gentofte, har de seneste to kampe været med på bænken, men da William Rørth – og også backen Lasse Mortensen – er rejst til Canada lørdag morgen sammen med resten af U20-landsholdet, giver det formegentlig debut i Rødovre-trøjen til 25-årige Larsen, hvis ikke Stefan Ridderwall er vendt tilbage fra sin skade.

Christian Larsen har tidligere stået i Metal Ligaen for både Gentofte og Frederikshavn, så han kender niveauet og har vist, at han har, hvad der skal til for være med.

Mellem første og anden periode får vi besøg af Caroline Sauer Eilsø fra RSIK’s kunstskøjteafdeling. Hun har netop været til DM, hvor det blev til en flot sølvmedalje i solodans.

Caroline vil vise os sin ”rhythm dance”, der er en Argentinsk Tango – og hvis nogen kan kende nogle af trinene fra ”Vild med Dans”, så er det helt korrekt. Solodans har nemlig elementer fuldstændig magen til dem, der danses på gulv.

Mellem anden og tredje periode er der som altid puckkastning. Køb pucke i foyeren eller hos drengene, der går rundt og sælger, og støt deres hold. De koster kun en 10’er.

Dørene til Rødovre Centrum Arena åbnes kl. 13.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail