Et spændende rivalopgør venter på tirsdag // Foto: Daniel Storch

Metal Ligaen har de seneste to uger ligget relativt stille med først en Final4-pause og dernæst landsholdspause – dog med et par enkelte kampe i mellem de to ophold i kampprogrammet.

Nu er det dog slut med pauserne og grundspillet skal afgøres i løbet af de kommende 14 dage. Første modstander for Rødovre er ingen ringere end rivalerne fra Rungsted, der fortsat topper ligaen komfortabelt.

Trods en skidt start på 2019 med tre nederlag i streg, så er Rungsted kommet stærkt tilbage og har vundet de sidste fire kampe. Indimellem er det også blevet til en sejr i Metal Final4 i Aalborg, så det er et selvtillidsfuldt hold, der gæster Rødovre Centrum Arena tirsdag aften.

Rødovre var i kamp to gange før landsholdspausen, hvor det blev til en sejr i Herlev og dernæst et nederlag i Herning. Den første sejr betød at Tyrene rykkede op på sjettepladsen, men med nederlaget til den direkte konkurrent gled de ned på syvendepladsen igen.

Der er dog kun to point mellem de hold og yderlig har Rødovre-mandskabet en ekstra kamp i baghånden her i den afgørende fase. I alt fem spændende kampe venter – to hjemme og tre ude.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 19.00 og dørene åbnes kl. 18.00. Før kampen kåres månedens Rødovre-spiller for januar måned.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail