Matthias Asperup med en chance mod Frederikshavn // Foto: Steen M.

Fredag drager Mighty Bulls nordpå til Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn for at møde de lokale White Hawks.

Det er tredje gang i sæsonen, de to hold står overfor hinanden, og det har hidtil været to tætte opgør. I den første kampe lignede det længe en uafgjort, men med halvandet minut sløsede Rødovre-spillerne en smule i powerplayet og da dommerne samtidig overså en tripping på en Rødovre-mand, gav det en 2-mod-1 situation til frederikshavnerne, som stormede mod målet og scorede. En ærgerlig afslutning for Tyrene, der ellers var i powerplay og lå til at kunne tage minimum ét point med hjem.

Den anden kamp endte ligeledes med en frederikshavner-sejr, da Cam Spiro i overtiden sendte pucken i nettet til 2-1. Jannik Karvinen scorede Rødovres mål i kampen, efter en dårlig pasning i det nordjyske forsvar gav Rasmus Astrup pucken fri foran mål.

I Metal Ligaen indtager Frederikshavn fjerdepladsen og har i de seneste fem kampe taget tre sejre – senest over Esbjerg Energy med overbevisende 5-0. Derudover er SønderjyskE og Herning blevet besejret, mens nederlagene har været til ligaens top og bund – Rungsted og Odense

Fredagens kamp kan meget vel blive lige så tæt som de to første opgør, selvom Frederikshavn er et uhyre stærkt hjemmehold. Statistikken hedder elleve hjemmekampe og kun tre nederlag, men hvis Tyrene tager den samme intensitet og vilje med, som sidst de besøgte vendelboerne, så kan alt ske.

Kampstart i fredagens kamp er kl. 19.30.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail