3R2B3216

Foto: Steen M – www.innocent.dk

Rødovre Mighty Bulls tager tirsdag over kommunegrænsen for at møde Herlev Eagles i endnu et lokalopgør. Det er indtil videre gået rigtig godt i kampene mod Herlev, hvor det er blevet til tre ud af tre mulige.

Efter skuffelsen mod Hvidovre Fighters skal der hankes op i både humøret og indstillingen, for en sejr skal hentes efter der blev sat point til søndag.

Rødovre-holdet har taget otte point i de seneste fem kampe, mens Herlev har taget nul. Herlev har blandt andet fået en stor øretæve på 13-1 i Aalborg, men har også spillet tætte kampe med Odense og Herning og må absolut ikke undervurderes. Ørnene har flere gange markeret sig med hårdt fysisk spil og en arbejdsiver, der har ødelagt spillet for modstanderne.

Ser man på Tyrenes udebanestatistik har de tre seneste kampe på udebane givet en sejr. To smalle sejre på svære udebaner i Frederikshavn og Odense samt en sejr efter straffeslag i Esbjerg. Skal denne statistik udvides til fire på stribe, så kræver det, at alle mand er klar fra start og giver de ekstra procent, der skal til for at vinde et lokalderby.

Kampstart i Herlev er kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail