madsellerscoringmodaalborg

Mads Eller efter en scoring mod Aalborg Pirates // Foto: Steen M.

Rødovre Mighty Bulls kan i dag præsentere endnu en spiller til den kommende sæson: Mads Eller fortsætter i Rødovre på en 1-årig kontrakt, som egentlig faldt på plads for et par måneder siden.

Mads Eller vendte før sidste sæson tilbage til barndomsklubben i Rødovre efter fem år i udlandet og en enkelt sæson i Gentofte Stars:

– Det er klart, at det er lidt specielt at vende tilbage til Rødovre og ikke mindst europæisk ishockey efter 5 år ude, men det har været det helt rigtige for mig på nuværende tidspunkt, fortæller Eller.

To år i svenske Frölunda, to år i canadiske Edmonton Oil Kings (WHL) og en sæson delt mellem amerikanske Adirondack Thunder (ECHL) og canadiske Windsor Spitfires (OHL) er det indtil videre blevet til for Eller, der har ambitioner om igen at tage til udlandet. Det skal dog være den rigtige mulighed både personligt og sportsligt for den ambitiøse forward:

– Mit mål har altid været, at jeg skal forbedre mig hver dag, så derfor stiller jeg også høje krav til mig selv, og motivationen om at komme tilbage til udlandet driver mig hver dag. Men når det er sagt, så skal jeg ikke ud for enhver pris. Det skal være det helt rigtige for mig, og det har været at blive i Rødovre en sæson til, fortæller han.

Det blev til 15 Metal Liga-mål for Eller i den seneste sæson, ligesom det også blev til fire landskampe. Eller var med i bruttotruppen ved VM-forberedelserne og var bl.a. med på landsholdets tur til Grenoble, Frankrig. Gode erfaringer for den 23-årige forward, der nu ser frem mod den kommende sæson:

– Jeg ser meget frem til den kommende sæson. Vi har forhåbentligt lært lidt af sidste sæson og fået lidt mere slutspilserfaring. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at spille foran alle vores fantastiske fans, der altid støtter os og møder talstærkt op på udebane såvel som hjemme, lyder det fra Eller.

Sportschef Jørgen Illemann om forlængelsen med Mads Eller:

– Kontrakten med Mads har været på plads i flere måneder, men Mads ønskede en udenlandsklausul, hvis det ”helt rigtige tilbud” fra den front skulle dukke op. Det kunne vi godt forstå, og vi ønskede ikke at stå i vejen for den karrieremulighed. Optionen har Mads så valgt ikke at benytte, og den aftalte dato er nu udløbet.

– Vi har bevidst valgt ikke at offentliggøre aftalen med Mads, før vi var sikre på, om klausulen skulle i brug. Vi er selvfølgelig meget glade for, at Mads Eller er med på holdet i den kommende sæson og glæder os til at se ham og resten af truppen på is igen efter sommerferien, lyder det fra Sportschefen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail