Mads Eller tilbage i Rødovre-trøjen // Foto: Steen M

Mads Eller tilbage i Rødovre-trøjen // Foto: Steen M – www.innocent.dk

Det er med med stor fornøjelse at Rødovre Mighty Bulls kan præsentere Mads Eller på holdkortet for den kommende sæson. Den 21-årige forward skifter fra Gentofte Stars til Rødovre på en 1-årig kontrakt.

Eller skiftede som 16-årig fra Rødovres ungdomsafdeling til svenske Frölunda, hvorefter turen gik til de nordamerikanske ungdomsligaer. Først to år Edmonton Oil Kings i WHL og derefter en halvsæson hos Adirondack Thunder i ECHL samt en halvsæson i Windsor Spitfires i OHL. Efter 5 år i udlandet vendte han i sidste sæson tilbage til Danmark, hvor det blev til sølvmedaljer med Gentofte Stars.

Træner Magnus Bogren fortæller tilfreds om sin nye spiller:

– Selvom det er længe siden Mads spillede i Rødovre, er det en fornøjelse, at han vil komme hjem igen. Mads har et godt skøjteløb, arbejder hårdt, kan spille fysisk og behersker en rigtig god offensiv. Jeg kan huske, at jeg mødte ham i Sverige i juniorhockeyen og allerede dér så jeg ham som en evigt farlig spiller, lyder det fra cheftræneren.

Vi bad Mads Eller fortælle lidt om hans bevæggrunde for at vælge Rødovre Migthy Bulls til den kommende sæson:

– Det er jo klart… Det er min barndomsklub og det var her, hvor det hele startede for mig for tyve år siden, siger han og forsætter: Så det var naturligt, at jeg gerne ville tilbage hertil, og jeg tror også, at det for mig var vigtigt at få det sjovt med at spille hockey igen.

Han mener selv, at hans væsentligste bidrag til holdet næste sæson vil være hans fart, fysik og energi i spillet:

– Ja, og så gå på mål med min nordamerikanske stil, som jeg altid har brugt, smiler han skævt.

Selvom den netop afsluttede sæson nok ikke vil huskes som én af Mighty Bulls’ bedste, så er Mads Eller fortrøstningsfuld.

– Jeg tror at det kan blive rigtigt spændende. En af grundene til at jeg vender tilbage er jo netop det nye projekt, som er sat i gang i Rødovre. Det ser rigtigt godt ud for fremtiden, slutter den nye Rødovre-mand.

Et stort “Velkommen tilbage til Rødovre” skal lyde til Mads Eller!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail