Jonas Sass med scoring til 3-1 til Rødovre over Rungsted // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Klassisk derby opgør mod de forsvarende mestre fra Rungsted Seir Capital fredag den trettende. Kunne det være mere gyseragtigt. Næppe, men andet hjemmeopgør i turneringen skulle give et godt afsæt til de næste tre kampe alle på fremmed is.

De første ti minutter var med gæsterne mest på pucken, samt et godt billede af hvorfor Rødovre signede Matt O’Connor som keeper. Han tog alt hvad gæsterne sendte afsted i sikker stil. Ren Herning taktik med kompakt organisering i egen zone holdt gæsterne fra fadet. I den anden ende var det tydeligt at pucken skulle på mål og arbejdes videre derfra. Nye tider for tyrene, der sad på de sidste 10 minutter af åbningsperioden som sluttede  målløs.

Anden periode fortsatte på samme måde som første. Et par gavmilde hold der gav og tog af et godt hjerte. Efter syv minutter trak gæsterne to udvisninger i stort set samme moment, måske to mands overtal til hjemmeholdet var hvad der kunne prikke hul på scoreboardet. Og det var lige hvad der skete. Steffen Klarskov kopierede scoringen fra første kamp mod Odense og bragte med en firsttimer ved stolperoden tyrene på sejskurs.

Det er nok for tidligt at kalde det årets mål, men Rødovres anden scoring kort efter ved Nicklas Carlsen assisteret af Steffen Klarskov, var en perle af slagsen. Initieret i egen zone og kvikt spillet igennem til eksekvering og efterfølgende stor jubel som anerkendelse af kvaliteten i den scoring. Klasse.

Rødovre kunne gå til tredje periode med et tomåls forspring, og som holdet og især Matt O’connor spillede, kunne det ikke gå galt. Det var tyrene havde fået overtaget og der blev sendt et hav af forsøg mod gæsternes mål, indtil Kim Johansson tog en hooking udvisning efter syv minutter, men det var stadig tyrene der havde de største tilbud i de to minutter.

Med godt seks minutter tilbage måtte O’Connor overgive sig da en løs puck i slottet blev udnyttet af gæsterne. Reduceringen skabte på forunderlig vis ro på isen. Rungsted kunne ikke og Rødovre ønskede ikke at risikere noget, så da gæsterne trak en udvisning godt fire minutter før tid blev pucken bare flyttet rundt, indtil Jonas Sass uden de store dikkedarer lukkede kampen med endnu en Rødovre scoring.

En timeout fra gæsternes side havde ingen effekt på spillet i seks mod fem, men derimod en nem scoring til tyrene der endegyldigt satte punktum med en kasse af Matthias Asperup i tomt mål.

 

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted 4-1 (0-0 2-0 2-1 )
28:14  1-0 Steffen Klarskov (Nyqvist, Crawford)
33:24  2-0 Nicklas Carlsen (Klarskov, Eller)
53:44  2-1 Oscar  Schulze (Poulsen)
58:17  3-1  Jonas Sass (N.Carlsen)
59:54  4-1 Matthias Asperup (M.Virtala)
Udvisninger: RMB 3x2min, RSC 6x2min
Skudstatistik: 25-30 (8-14, 8-10, 9-6)
Tilskuere: 1268

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail