Patrick Rasmussen lægger an til skud...

(Foto: Nicklas Møller)

Først blev Amager Ishockey sendt ud og i weekenden kvalificerede Rødovre Mighty Bulls sig til semifinalen i Metal Cup’en, efter Rungsted Ishockey blev slået over to kampe. Fredagskampen i Rungsted gav en sejr på 4-6 efter et forrygende comeback, mens det blev et hjemmebanenederlag på 3-4 i de døende sekunder.

Tyrene startede ellers fornuftigt og kom foran med 2-0 på mål af Jannik Karvinen og Martin Højbjerg, men denne føring blev indhentet i midten af anden periode, hvorefter Valdemar Kisum bragte Rungsted foran i 3. periode. Christian Vaagensø udlignede til 3-3, hvilket holdte indtil kampens sidste halve minut. Med en mand i straffeboksen måtte hjemmeholdet se sig besejret i opgøret, men samlet set bliver det altså til en samlet sejr på bedre målscore.

Lodtrækning til semifinalerne finder sted d. 12. november på Tv2 Zulu, når sæsonens første Tv-kamp sendes. Udover Rødovre Mighty Bulls er SønderjyskE, Herning Blue Fox og Aalborg Pirates videre og dermed mulige modstandere i semifinalen.

Semifinalerne spilles fredag og lørdag d. 9. og 10. januar 2015. Så længe skal vi dog ikke vente på ishockey, da Rødovre Mighty Bulls allerede i morgen fredag starter Metal Ligaen med et lokalbrag mod Herlev Eagles.

Rødovre Mighty Bulls 3-4 Rungsted Ishockey (1-0, 1-2, 1-2 )
15:33 1-0 Jannik Karvinen (Emil Møller Rasmussen og Christian Mieritz)
21:57 2-0 Martin Højbjerg (Mike Rådde og Matias Lassen) PP1
30:03 2-1 Jonas Røndbjerg (Anthony Michael Maiani) PP1
30:51 2-2 Nikolaj Murholt Rosenthal (Joachim Holten-Møller og Christoffer Lindhøj)
47:49 2-3 Valdemar Kisum (Joel Johansson og Anthony Michael Maiani)
50:41 3-3 Christian Vaagensø (Patrick Rasmussen)
59:37 3-4 Anthony Michael Maiani (Lauris Bajaruns og Nikolaj Murholt Rosenthal) PP1

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail