Matchvinder Jannik Karvinen i klumpen af jublende medspillere ved 3-2 // Foto: Steen M - www.innocent.dk

Matchvinder Jannik Karvinen i klumpen af jublende medspillere ved 3-2 // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Kvartfinale, TV -kamp og så et lokalopgør. Kulissen sat godt op med masser af publikum i hallen og to rimeligt skadesfrie trupper der kunne indlede slutspillet.

En stemning i hallen på kogepunktet kunne se Nikolai Gade sætte aftenens første scoring der bragte Rungsted i front. Noget af en kold dukkert for hjemmeholdet der lige skulle bruge et par minutter til at bearbejde chokket.

Tyrene fik stabiliseret angrebsspillet og tilspillede sig også kvalificerede muligheder der dog ikke gav pote. Samtidig blev der stresset for meget i egen ende hvor der blev givet for meget væk i egen zone. Det kostede aftenens første udvisning til Andrey Chistyakov halvvejs.

Overtalspillet udnyttede Brendon Nash til endnu en Rungsted scoring der satte stemningen endnu et niveau tilbage. Efter et par gevaldige muligheder til tyrene var der det tid til næste udvisning. Denne gang til Kasper Jensen, efterfulgt af endnu en udvisning til Matthias  Asperup der gav et kortvarigt fem mod tre, der igen blev afløst af endnu en udvisning, – denne gang til Thomas Olsen.

Udvisninger fortsatte med at hagle ned over begge hold og bragte to hele minutter i fem mod tre til Rødovre der dog virkede nervøse i overtallet og lod den store mulighed fordufte i istågerne. Perioden sluttede således med en to-måls udeføring.

Anden periode bragte indledningsvis et overtalsspil til tyrene der ikke fik sat boksen på noget tidspunkt. Spillerne virkede stadig lammet af nerver og fik ikke rigtig sat det sædvanlige tryk på Rungsted.

Efter små fem minutter og med en mand i overtal lykkedes det endeligt at få prikket hul på gæsterne. Det var Nicklas Carlsen der endelig fik udbytte af sine anstrengelser.

Desværre trak Kasper Jensen en udvisning kort efter der kunne være blevet afgørende, men Kroselj var spillet varm og defensiven så bedre ud, så hjemmeholdet klarede frisag.

Et par udvisninger til gæsterne blev ikke behørigt straffet af hjemmeholdet der ellers så bedre og bedre ud som tiden gik. Udligningen udeblev lige indtil der manglede få sekunder af anden periode. Det var Phillip Schultz der satte skiven helt oppe i krogen og kampen var atter helt lige.

Tredje periode savnede den kvalitet der havde præget de to foregående, men intensiteten var bevaret med Rødovre i førersædet. Gæsterne virkede trætte og satsede tydeligt på break aways, og med tyrenes mangel på effektivitet lignede det, at næste scoring ville blive kampafgørende.

Målet kom med godt fem minutter tilbage på klokken, og det var Jannik Karvinen der skød fra halvdistancen og satte tyrene på sejrskurs da pucken gled under en sagesløs keeper.

Med præcis to minutter tilbage trak Rødovre en udvisning, Rungsted trak keeperen ud og spillede seks mod fire, men det var faktisk tættere på en Rødovre scoring end en udligning.

Dramaet var fuldstændig som forventet…!

 

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capitals 3-2 (0-2, 2-0, 1-0)
00:41 0-1 Robin Bergman (Green)
10:11 0-2 Brendon Nash (Olsson) [PP1]
25:20 1-2 Nicklas Carlsen (Bergholt, Klarskov) [PP1]
39:20 2-2 Phillip Schultz (Bergholt, Karvinen)
54:49 3-2 Jannik Karvinen (Sass, Schultz )
Udvisninger: RMB 7x23min, RSC 9x2min
Skudstatistik: 28 – 30 (10 – 14, 8 – 9, 10 – 7)
Tilskuere: 2518

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail