Foto: Steen M.

Rødovre Mighty Bulls kan med stor glæde meddele, at samarbejdet med backen Lasse Mortensen fortsætter endnu en sæson.

Lasse Mortensen rykkede før sidste sæson op i Mighty Bulls-truppen med en ”1+1 aftale”, og anden halvdel af aftalen er nu aktiveret til begge parters begejstring:

– Jeg glæder mig utrolig meget til den kommende sæson, hvor jeg personligt forventer lidt mere spilletid. For holdet, håber jeg, at vores nye træner kan lede os mod endnu større præstationer end der har været de seneste par år.

– Der er ingen tvivl om at sidste sæson var utrolig lærerig for mig og jeg mener, at jeg udviklede mig i en positiv retning både ishockeymæssigt, men også som individ. Det var en meget spændende sæson, og jeg ser frem til endnu et år med Tyren på brystet, fortæller han.

Udover 35 kampe for Mighty Bulls spillede Mortensen også løbende kampe for RSIK’s 1. divisionshold og var med U20-landsholdet til VM i Canada. Til den kommende sæson er det naturligvis ambitionen at tage yderligere skridt i den rigtige retning for den 18-årige back:

– Jeg vil gerne forsøge at blive mere fysisk og dette starter allerede her til sommertræningen, hvor vi forhåbentligt får lagt en ordentlig grundform, som vi kan bygge videre fra. Derudover vil jeg gerne kunne arbejde videre med mit simple spil, samt at bevare roen i stressede situationer, lyder det fra Mortensen.

Sportschef Jørgen Illemann ser frem til at følge Mortensens udvikling, som han ser på rette vej:

– Lasse er en talentfuld back, der forhåbentlig har en stor fremtid foran sig. Han har masser af gå-på-mod, træner rigtig godt og vil gerne hele tiden forsøge at blive bedre og bedre, hvilket naturligvis er gode og nødvendige egenskaber for en ung spiller. Lasse gjorde det ganske glimrende i sin sidste sæson, men han skal selvfølgelig have endnu flere kilo på kroppen, hvilket vi håber en god sommertræning kan hjælpe til med.

– Samtidig skal han selvfølgelig fortsætte sin spillemæssige udvikling. Han havde en hård sæson sidste år med spilletid på førsteholdet, et hårdt og udmarvende U20 VM, hvor han også gjorde det fremragende, og samtidig spillede han også en del kampe i 1. division. Nu er det så op til Lasse selv og bevise, at han skal have mere og mere spilletid på ligaholdet i den kommende sæson, fortæller Illemann.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail