Matt O’Connor med flere store indgreb mod Frederikshavn // Arkivfoto: Steen M – www.inocent.dk

 

 

Frederikshavn White Hawks havde søndag sin første sæsonpremieren i ligaen og hjemmeholdet vandt 1-0 over Rødovre Mighty Bulls i en uskøn og til tider rodet kamp.

Første periode var en typisk gang premierehockey med usikkerhed i pasningsspillet for begge hold. Det var dog nok hjemmeholdet som kom bedst fra start med flere gode muligheder. Mighty Bulls fik ikke udbytte af en 40 sekunders fem mod tre overtals-situation men fik dog testet hjemmeholdets keeper af med et par nærgående forsøg.

Anden periode var kommet til midtvejsmærket og tyrene havde kun fået seks skud sendt afsted mod høgenes mål og hjemmeholdet fik et godt angreb i gang og med en simpel men fin kombination fik de pucken ind bag Rødovre-keeperen til målet der skulle vise sig at blive kampens eneste. Tyrene afmonterede flot et to-mands overtalsspil af frederikshavnerne mod slutningen af perioden.

Det var stadig en halvrodet affære i tredje periode hvor keeperne i begge ender dog havde nogle gode indgribninger som dog kastede en del returpucke af sig. Midt i perioden reddede Matt O’Connor i Rødovres mål en 100% chance til vendelboerne og så vendte det og Rødovre var pludseligt to mand fremme med Galansky i frederikshavner-målet og han greb lige så overbevisende ind som hans kollega i den anden ende.

Tyrene måtte således tage tomhændet hjem fra det nordjyske og kan samtidigt se frem til næste fredag i hvor Rungsted kommer på besøg til sæsonens første lokalbrag…!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail