Stanley Cup-vinder Lars Eller er i front når han og de to øvrige NHL-spillere Frederik Andersen og Mikkel Bødker søsætter et nyt stort ishockey-stævne. Navnet er Hockey Stars og overskuddet går ubeskåret til ungdomsarbejdet i dansk ishockey.

Dansk ishockey oplever lige nu stor succes. I 2025 er Ishockey VM tilbage på dansk grund. En begivenhed der kommer i forlængelse af et succesfuldt VM-arrangement i 2018, Lars Ellers Stanley Cup-triumf og et historisk stort antal danske spillere i NHL, og andre store internationale ligaer.

Fredag den 9. august løber tre af de danske NHL-stjerner på isen i Rødovre Centrum Arena. Her stiller de op for deres hjembyer i en turnering, hvor bl.a. Rødovre Mighty Bulls, Aalborg Pirates og Herning Bue Fox møder hinanden og giver publikum en aften med ishockey fra den allerøverste hylde.

De tre NHL-stjerner ønsker med Hockey Stars at løfte dansk ishockey yderligere og give flere børn og unge mulighed for at dyrke ishockey.

– Selv var jeg kun knap 2 år, da jeg første gang fik skøjterne på. Jeg husker stadig følelsen af at have fundet den rigtige sport for mig, og den oplevelse vil jeg gerne bidrage til at endnu flere børn og unge får med ishockeysporten. Det er en fantastisk sport, og i klubberne er der er et stærkt fællesskab, hvor virkelig mange frivillige giver børn og unge store oplevelser. Derfor er jeg meget glad for, at jeg sammen med Mikkel og Frederik nu kan søsætte Hockey Stars, siger Lars Eller.

Lars Eller er med sin deltagelse i Hockey Stars tilbage på isen i Rødovre Centrum Arena. Hans hjemby og den arena hvor han med Stanley Cup pokalen i august måned sidste år blev modtaget af flere tusinde ishockeyfans fra hele landet.

Frederik Andersen tager turen hjem til Danmark direkte fra Toronto i Canada. Han glæder sig til at vogte målet for Herning Blue Fox og gøre sit til at den succes dansk ishockey oplever får endnu løft

– Jeg glemmer aldrig den fantastiske VM-stemning i Boxen i Herning. Opbakningen var enorm. Den begejstring og positive opmærksomhed skal vi bygge videre på og bruge til at løfte dansk ishockey. Det starter i ungdomsrækkerne, hvor klubberne gør et kæmpe arbejde. Det er jeg glad for at kunne støtte med deltagelsen i Hockey Stars, siger Frederik Andersen.

Formanden for Dansk Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen glæder sig over initiativet, og ser frem til at opleve NHL-stjernerne på isen i Rødovre.

– Hockey Stars bliver en stor oplevelse. Mange børn og unge har de danske NHL-spillere som idoler og forbilleder, når de løber rundt på isen. I Rødovre får de nu mulighed for at opleve idolerne på tætteste hold. Jeg er sikker på, at Hockey Stars bliver en succes og vil være med til at tiltrække flere børn og unge til ishockeysporten, siger Henrik Bach Nielsen.

Hockey Stars er etableret i et samarbejde mellem Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub, Herning Ishockey Klub og AaB. Initiativet koordineres af Lars Eller, Morten Bødskov og sportschef i Rødovre Thomas Madsen. TV3 Sport sender Hockey Stars live fredag den 9. august og TDC er hovedsponsor for arrangementet. Hockey Stars er en årlig tilbagevende begivenhed. Placering af næste års arrangement afgøres i fællesskab af Herning Ishockey Klub og AaB.

Billetter til Hockey Stars 2019 er allerede sat til salg og kan købes her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail