"Krag" i 1.division DM kvartfinalen mod Esbjerg. Foto: Ian Nielsen

“Krag” i 1.division DM kvartfinalen mod Esbjerg. Foto: Ian Nielsen

 

Rødovre Mighty Bulls havde fornøjelsen af, at have det unge angrebstalent Nikolaj Krag-Christensen som ‘bobler’ på holdet i den netop afsluttede sæson hvor han udmærkede sig med et mål og en assist for tyrene. Han vil i den kommende sæson være at finde som fast mand på holdet.

Den sejrsvante 16 årige Rødovre-dreng fik i den seneste sæson for RSIK smag for guldet med sine tre danmarksmesterskaber i U17, U20 og 1.division samt et vundet U18 VM. Han vil dog være fyldt 17 år ved starten af den kommende sæson.

NikolajKragChristensenIntroPortraitSelvsagt er det en forventningsfuld ung spiller vi skal hilse velkommen til. “Jeg glæder mig rigtigt meget til de nye udfordringer der blandt andet er i det højere tempo på eliteplan,” fortæller han til os. Han fortæller samtidigt, at hans hurtighed og sit arbejde i defensiven er de punkter som han gerne selv ser udvikle sig i spillet for tyrene.

“Jeg kunne da godt forstille mig at gå hele vejen,” siger han da vi kommer ind på hans sportlige ambitioner ude i fremtiden. “At kunne forsørge mig selv gennem den sport jeg holder af, vil være det bedst tænkelige,” slutter den unge Rødovre-dreng som vil kunne genkendes med “Krag” og nummer 11 på ryggen.

Træner Jesper Duus har stået for den nøje udvælgelse af “Krag” og karakteriserer ham kort og godt som en ung talentfuld forward! “Han kan spille både center og wing,” fortæller han og fortsætter hans karakteristik af spilleren. “Han er en stor spiller på +85 kg, men hans styrker ligger ikke i det fysiske spil. Han er dygtig skøjteløber, god teknik og et skud som er langt over gennemsnittet.”

“Han skal selvfølgelig lære spillet på eliteniveau, og derudover skal han netop lære at bruge sin krop, både offensivt og defensivt, ligesom jeg skal få ham til at bruge sit skud noget mere. Han er en god fyr med ydmyg attitude, hvilket er super, men han skal være mere egoistisk og mere direkte i sit spil,” lyder det afslutningsvis fra Duus.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail