karvinenmodesbjerg2018

Karvinen i kamp med en Esbjerg-spiller. // Foto: Steen M.

Rødovre Mighty Bulls og Jannik Karvinen har forlænget kontrakten for den kommende sæson, som bliver Karvinens femtende sæson for Rødovre.

”Karvinen” er med sine mange sæsoner og gode præstationer i Metal Ligaen et velkendt navn ikke bare i Rødovre, men også rundt omkring i de danske ishockeyhallerne. Den erfarne forward har efterhånden prøvet lidt af hvert i Metal Ligaen og er glad for de fremskridt, som holdet og klubben gjorde i den seneste sæson:

– Det var en god sæson, set over hele sæsonen, men det var dog en lidt sur slutning. Vi har gjort kæmpe fremskridt med ny træner og med et nyt koncept – både på isen og udenfor, fortæller han og ser frem mod den nye sæson:

– Det bliver spændende! Nu kender de fleste Magnus’ idéer og tankegang til, hvordan vi skal spille. Så det skal vi bygge videre på og jeg er helt sikker på, at vi kan gøre det bedre til denne sæson. Og så glæder jeg mig til endnu en sæson med vores fans, der altid bakker os op.

31-årige Jannik Karvinen har siden sin debut for Rødovres førstehold i 2002/03 spillet mere end 600 kampe for klubben – en præstation der kun er overgået af Michael Smidt, som spillede 669 kampe for Rødovre.

Han nærmer sig dermed rekorden, og det er naturligvis fristende at spørge til, om det fylder noget i baghovedet:

– Både ja og nej. Det er da en rekord, jeg har mulighed for at nå, hvis kroppen tillader det. Jeg føler stadig, at der mere tilbage i mig. Og med opbakning fra familien og arbejdet, så er det helt sikker noget der kunne ske, fortæller Karvinen, der samtidig sender en stor tak til både familie og venner samt sin arbejdsplads APJ El-Anlæg, der alle viser stor fleksibilitet, så både familieliv, ishockey og arbejde kan passe sammen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail