Daniel-rasmussen-ass-traener

Rødovre Mighty Bulls kan nu præsentere Daniel Thorup Rasmussen som ny assistenttræner for Magnus Bogren. 35-årige Daniel Rasmussen er udover assistenttrænerrollen for Mighty Bulls også cheftræner for RSIK’s U15-hold og en del af trænerteamet omkring U16-landsholdet.

Med tiltrædelsen hos Mighty Bulls trapper Daniel ned med U15-arbejdet, men vil forsat være med omkring RSIK-holdet i det omfang tiden tillader det. Tidligere har Daniel også stået i spidsen for Rødovres U17-hold og været assistent på U20 og 1. division. Som spiller har Daniel mere end 200 kampe i den bedste danske række for Rødovre og Frederikshavn.

– Det har fra starten af sæsonen været et ønske at tilknytte en assistenttræner til holdet, og det er vi glade for nu er på plads. Jørgen Illemann, vores sportschef, har assisteret i Magnus til de fleste af kampene i starten af sæsonen, men vi har haft behov for en fast kapacitet med trænererfaring.

– Daniel er en gammel Rødovre-dreng og en ung træner, som også får muligheden for at udvikle sig til seniortræner på højere niveau. Så vi ser ham som et godt match til at kunne aflaste Magnus og bidrage til holdets yderligere udvikling, fortæller direktør Bjørn Sørensen.

Rødovre Lokal Nyt har fået en snak med Daniel, om den nye den rolle i Mighty Bulls. Interviewet kan læses her.

Trænerteamet omkring Mighty Bulls tæller nu cheftræner Magnus Bogren, assistenttræner Daniel Thorup Rasmussen, fysiske trænere Henrik Duer og Michael Myhre samt målmandstræner Trevor Koenig.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail