NyTrojePrasentation

Både spillere og tilhængere måtte prøve trøjerne ved den efterfølgende foto-session

 

Rødovre Mighty Bulls’ spillertrøje for jubilæumssæsonen 2014-15 blev efter længere tids hemmelighedskræmmeri endeligt præsenteret onsdag aften ved et fantræf i Rødovre Skøjte Arena. Rødovre har som eneste hold i øvrigt, spillet 50 år i den bedste hjemlige række.

Fantræffet begyndte da holdets træning var afsluttet og tilhængere og nysgerrige som ville have et første blik af den nye spillertrøje, samledes i VIP-lokalet til en forfriskning.

Hele holdet blev præsenteret da spillerne enkeltvis blev kaldt frem og gav et kort interview.

Der var en god stemning og der blev også plads til lidt fis og ballade (bl.a. Hardarson nye hår) og der blev klappet af hver enkel spiller når de blev kaldt op. Man fik også mulighed for at komme med gode ideer og forslag, melde sig som frivillig, stille spørgsmål til bestyrelsesformanden Mark Elvius og direktør Møller samt til spillere og træner.

Endeligt kom #10 Marco Illemann frem og fremviste den nye spillertrøje. En retro-trøje der vækker minder fra den tidligere storhedstid gennem mange år.

Udover dette så fik alle også mulighed for at blive fotograferet af Mighty Bulls fotograf Steen Marcussen eller selv tage billeder med spillere og de nye trøjer. Mange af billederne er lagt på klubbens Facebook site som nu er oppe på 3.800 personer som følger klubben.

Salget af sæsonkort gik rigtig godt. Der var kø ved Dankort automaten og der kunne konstateres salg til mange nye sæsonkortholdere ligesom mange valgte at fornye deres sæsonkort – i det hele taget så er salget af sæsonkort igen i år gået godt på denne tid af året før sæsonstart, når man samlinger de tidligere års salg på samme tid.

Der er en rød spillertrøje som var tiltænkt som hjemmebanetrøje samt en hvid, der så skal være udetrøje. Men diskussionen blandt de fremmødte gik på, om det mon ikke var bedre med den hvide som hjemmebanetrøje, da netop denne farve var “farven” gennem de mange år som retrotrøjen peger tilbage på.

Du kan jo give dit besyv med på vores Facebook-side under denne artikel.

Til slut blev der endnu en gang budt på en gratis øl og vand og en god aften. Måske en aften som vi skal lade blive til en fast tradition, sluttede af med en skål og klapsalver…..

 

NyTrojePrasentation22

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail