Metal Ligaen ruster op på den digitale front med et nyt og fælles billetsystem til alle klubber (undtaget SønderjyskE, der ikke er en del af samarbejdet i første omgang).

Det nye system bliver en samlet platform for billet- og sæsonkortsalg, sponsorbilletter og merchandise-salg. Udover salget via hjemmesiden tilknyttes der en app, der kan være med til at styrke oplevelsen som tilskuere i Rødovre Centrum Arena.

Leverandøren bliver Venue Manager, der som blandt andet leverer billetsystem til Smukfest, ARoS, AGF, Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.

Kim Pedersen, Ligachef i Metal Ligaen, om den nye aftale med Venue Manager:

– Forholdene for tilskuere til kampene i Metal Ligaen bliver bedre, og klubberne har i de seneste sæsoner optimeret og bygget nye arenaer med Granly Hockey Arena i Esbjerg som den seneste. Nu vil vi gerne lægge næste lag på i vores bestræbelser på at gøre oplevelsen endnu bedre for vores gæster til ishockey. Tilskuere og samarbejdspartnere skal have den bedst mulige løsning før, under og efter kampen, og samarbejdet med Venue Manager er et perfekt skridt i den rigtige retning.

– Vi kan bedst hjælpe vores tilskuere, hvis vi kender dem. Med de rige muligheder for dataopsamling i det ny fælles system kan vi på tværs af ligaens klubber personalisere vores kommunikation og skabe bedst mulige betingelser for den optimale oplevelse i hallerne – og i øvrigt også gøre det nemmere for tilskuere at tilgå billetter – uanset, hvor de skal se ishockey.

Opsætningen af det nye system er allerede i gang og det forventes, at sæsonkortsalget til Rødovre Centrum Arena kan starte i midten af juni.

Salgs- & Marketingdirektør i Rødovre Mighty Bulls Morten Nielsen om det nye tiltag:

– Vi glæder os meget til samarbejdet med Venue Manager og til at kunne løfte både RMB og hele Metal Ligaen digitalt. Det er vores ønske at gøre oplevelserne i Rødovre Centrum Arena endnu bedre for vores fans og tilskuere. Samtidig får vi også styrket os med et nyt sponsorbestillingssystem og muligheden for at lave en webshop med merchandise.

– Så vi er meget positive og ser frem til at gå i luften snarest. Så vil vi selvfølgelig også gerne sende roser ud til både DIU og Thomas Bjuring i Aalborg for at få projektet til at lykkedes. Det er kun glædeligt med mere samarbejde mellem Metal Liga-klubberne, så vi sammen kan løfte dansk ishockey, fortæller han.

Så snart sæsonkortene sættes til salg bliver det meldt ud her på siden.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail