I forbindelse med gårsdagens bestyrelsesmøde i Rødovre Mighty Bulls blev det aftalt, at det nuværende ordensreglement i Rødovre Centrum Arena skal opdateres i løbet af de kommende uger.

De nuværende regler vil blive opdateret og der blive udlagt mere faste regler om konsekvenser, hvis ordensreglementet brydes. Blandt andet med længde af karantæner. Dette skal blandt andet hjælpe vores vagter og servicepersonale med at bortvise eller give karantæne til personer, som bryder ordensreglementet.

Herudover vil Rødovre Mighty Bulls forsøge at arbejde for et fælles grundlag af ordensreglement i alle Metal Liga-klubbers skøjtehaller. Dette både i forhold til regler for opførsel, men også i forhold til at sikre fans ensartede muligheder til at kunne medbringe trommer, flag, tifo-materiale og øvrige positive elementer, der er med til at skabe den gode ishockeystemning, som vi alle ønsker.

I forhold til de karantæner som blev givet i fredags, så vil de have varighed af 1 år – med start fra i fredags. Hvis karantænen overskrides – på hjemmebane såvel som på udebane – vil karantænen blive forlænget.

Vi håber, at disse tiltag kan være med til at få fankulturen i dansk ishockey løftet på de positive parametre, så vi kan bevare og udvikle den gode fankultur og støtte til klubber og spillere.

Bestyrelsen
Rødovre Mighty Bulls

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail