Nicklas Carlsen scorede Rødovres første mål med udligningen til 1-1 // Foto: Daniel Storch

Slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og aftenens kamp i Rødovre Centrum Arena mod drengene fra whiskybæltet var med til at sikre kvartfinalen matematisk med de to point, da Herlev tabte i SønderjyskE. Samtidig var den moralsk vigtig for Tyrene, der gerne ville give et signal om, hvor svært de kan gøre det for det hold, vi skal møde i kvartfinalen.

Efter en tam indledning på kampen med en overtalsscoring til gæsterne, trak Rødovre i arbejdstøjet og satte tempoet et hak i vejret og med en forløsende scoring sidst i perioden af Nicklas Carlsen kunne spillerne tilfredse gå i kabinen og restituere.

Anden periode var en ørkenvandring i misbrugte tilbud og især kendetegnende ved vigende dommerpræstationer som ikke lige gik Tyrenes vej. Et kludemål til gæsterne, der blev godkendt selv om målet blev flyttet helt op til tilskuerpladserne, og et ditto til Tyren, der ikke blev dømt, er de hændelser der kunne huskes i en ellers godkendt og lige periode.

Tredje periode var på mange måder som den foregående, blot med omvendt fortegn. Rødovre satte sig i dirigentstolen, og med lidt dommertække kom udligningen også, da Mads Eller med ryggen styrede pucken i mål. Desværre blev det ikke til tre point, men mindre kunne også gøre det.

Fjerde periode, – tre mod tre har i denne sæson ikke været Tyrenes favoritdisciplin, – lige indtil i aften hvor David Suvanto kunne afslutte et suverænt overtidsspil som ikke lod gæsterne få fat i pucken før kampen var afgjort.

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0)
03:03 0-1 Simon Fredriksson (Daly, Rosenthal) [PP1]
16:35 1-1 Nicklas Carlsen (Bergholt, Suvanto) [PP1]
23:30 1-2 Joachim Holten Møller (Rosenthal)
50:51 2-2 Mads Eller (Pitkänen, Andreasen) [PP2]
61:13 3-2 David Suvanto (Astrup, Eller)
Udvisninger: RMB 5x2min, RUN 6x2min
Skudstatistik: 25 – 16
Tilskuere: 2.001

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail