Foto: Daniel Storch

Sæsonforberedelserne for Rødovre Mighty Bulls er godt i gang og nu er det meste af opstartsprogrammet også kommet på plads.

Træningskampene bliver mod to gange SønderjyskE og to gange Rungsted samt et spændende besøg fra finske TPS fra Turku, der spiller i den bedste finske liga.

TPS er ét af de store traditionsrige finske mandskaber og havde særligt sin storhedstid i og omkring 90’erne med adskillige mesterskaber. De blev i den seneste sæson nummer fire i Liiga, men blev slået ud i kvartfinalerne i slutspillet. Udover kampen i Rødovre tager TPS også et smut forbi Herning.

Træningskampene ligger således:

  • D. 9. august kl. 18.00: Hockey Stars (showturnering i Rødovre med Herning, Aalborg og et 4. hold)
  • D. 15. august kl. 19.45: Rungsted Seier Capital – Rødovre Mighty Bulls
  • D. 16. august kl. 18.00: Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE
  • D. 23. august kl. 19.00: Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capital
  • D. 29. august kl. 18.00: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls
  • D. 31. august kl. 16.00: Rødovre Mighty Bulls – TPS Turku (Finland)

OBS: Kamptidspunkterne kan muligvis ændres.

Der vil være gratis adgang til træningskampene, mens der kan købes billetter til Hockey Stars 2019 her. Sæsonkort gælder ikke til Hockey Stars-arrangementet.

Sæsonåbningen på Metal Ligaen bliver på hjemmebane fredag d. 6. september kl. 19.00, hvor Odense Bulldogs bliver premieremodstanderen.

Første udekamp bliver én af de længere, når turen går til Frederikshavn tirsdagen efter og herefter bliver der igen gang i Rødovre Centrum Arena, når Rungsted kommer på besøg fredag d. 13. september. Det fulde kampprogram kommer online, så snart det er på plads.

Der er endnu en gang blevet plads til de store jule- og nytårsopgør. Fredagen før jul kommer Aalborg Pirates til Rødovre og d. 27. december får vi besøg af Rungsted. To dage efter er der returopgør i Rungsted og dagen efter udekamp i Herlev.

Grundspillet sluttes af med en hjemmekamp mod Frederikshavn White Hawks.

Der bliver i alt 48 grundspilskampe, så alle møder hinanden seks gange – tre hjemme og tre ude.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail