Rødovre-spillerne presser på ved Aalborg-målet // Foto: Steen M.

Spillerbussen sætter tirsdag formiddag kursen mod det nordjyske, hvor Aalborg Pirates tager imod Tyrene, der kommer med to friske sejre i rygsækken.

Seks point blev det i weekenden og dermed et godt energiboost til Mighty Bulls-spillerne, der lagt lidt afstand til de to play-in-pladser. I de seneste fem kampe har resultaterne overordnet set ganske udmærket ud med elleve ud af femten mulige point – tre sejre og to overtidsnederlag.

Aalborg Pirates har derimod haft en skidt december og kun hentet ét point i fire kampe. Aalborgenserne har haft en lille pause i programmet og har ikke været i kamp siden d. 9. december, hvor de besøgte Rødovre Centrum Arena. Her blev de sendt hjem med 4-3 nederlag i en underholdende og velspillet kamp af begge mandskaber.

Det skal blive interessant at se, om pausen har givet Piraterne mulighed for at genfinde deres ellers gode spil eller om benene er rustne efter knap ti dage uden kampe.

De holder stadig fast i deres top 4-placering, men har efter et par skuffende resultater kun seks point ned til Herning Blue Fox på femtepladsen. Rødovre kan til gengæld skimte sjettepladsen, hvor der nu kun er fire point op til Esbjerg Energy.

Kampstart i Bentax Isarena er kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail