Storslået spil af Ridderwall indtil han måtte udgå af kampen // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Rødovre Mighty Bulls måtte fredag aften se sig tilfreds med et enkelt af kampens point da lokalopgøret mod Rungsted skulle afgøres i overtid efter en jævnbyrdig og seværdig kamp.

Overtidsafgørelser har ikke været Rødovres favoritdisciplin i denne sæson, så det var med en lidt bekymret mine at man kunne se sekunderne tikke ud på kampuret ved stillingen 1-1 efter en kamp som dog rettede fuldstændigt op på det grusomme 7-1 nederlag dagen i forvejen.

Tyrene havde ikke det bedste udgangspunkt, da Nicklas Carlsen fik en udvisning med et minuts tid før ordinær kamptids udløb. Der skulle da heller ikke gå mere end godt et halvt minut i ekstraperioden før at det hele var slut da Rungsteds Marcus Olsson kunne lukke kampen ligesom at det også var ham der åbnede kampen for gæsterne i første periode.

Inden da, kunne man midt i anden periode glæde sig over Rødovres mål af Julius Nyquist men samtidigt bekymret se Ridderwall forlade banen i store smerter uden at der umiddelbart syntes at have været nogen skadesvoldende kamp-episode. Ligeledes måtte Steffen Klarskov forlade isen med noget der ligner en “upper-body injury”.

Men trods skuffelsen over overtidsnederlaget, må det samlede indtryk være en godkendt kamp ved at tage point fra ligaens absolutte tophold.

 

 

Rødovre Mighty Bulls-Rungsted 1-2 (0-1, 1-0, 0-0, 0-1) OT
06:11  0-1 Marcus Olsson (Persson)
27:08  1-1 Julius Nyqvist (Astrup) [PP1]
60:36 1-2 Marcus Olsson (Jensen, Sarault) [PP1]
Udvisninger: RMB 6x2min + 1x10min, RSC 6x2min
Skudstatistik: 29 – 25 (11-14, 15-8, 3-2, 0-1)
Tilskuere: 2077

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail