Foto: Steen M.

Cheftræner Magnus Bogren stopper i Rødovre Mighty Bulls fra dags dato. Bogren har valgt at benytte sig af en klausul i sin kontrakt, som giver ham mulighed for at udtræde af kontrakten, såfremt han har fået et cheftrænerjob i enten SHL eller Hockeyallsvenskan hjemme i Sverige.

Rødovre Mighty Bulls’ sportschef Jørgen Illemann fortæller:

– Magnus har her til morgen orienteret mig og bestyrelsen om, at han har sagt ja til et cheftrænerjob i en klub i Hockeyallsvenskan for den kommende sæson.

– Det er selvfølgelig ærgerligt med en sådan besked nu, hvor vi allerede var i gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson. Men vi kendte til præmissen, så på den baggrund er der ingen ”bad feelings” fra vores side. Det har ligget i hans kontrakt, at han kunne gøre dette inden d. 31. marts.

– Klubben og jeg har været rigtig glade for samarbejdet med Magnus gennem de seneste to år. Magnus har ydet et fantastisk godt stykke arbejde i Rødovre, og kom til klubben med helt nye briller og mange gode inputs. Magnus har tilført os nogle tanker og idéer med afsæt i, hvorledes man griber tingene an i de højeste svenske rækker, og som de fleste ved, er det en anden hylde end den, vi er på i Metal Ligaen, så det har været rigtig positivt.

– Vi ønsker Magnus held og lykke med de nye udfordringer i Hockeyallsvenskan. Vi har som sagt været rigtig glade for samarbejdet, så det kan sagtens være en mulighed, at vi ”mødes” igen på et senere tidspunkt, fortæller Jørgen Illemann.

Magnus Bogren om skiftet hjem til svensk ishockey:

– Jeg fik lidt pludseligt en henvendelse fra en Hockeyallsvenskan-klub, som endte med at komme med et tilbud, som jeg ikke følte, at jeg kunne sige ”nej tak” til. Det er ikke hver dag, at man får en sådan chance som træner, og jeg følte samtidig, at det var det rigtige for mig. Man ved ikke, hvornår et sådan tilbud dukker op igen.

– Jeg har haft to rigtig gode år i Rødovre og har befundet mig rigtig godt i både klubben og byen. Jeg vil gerne sige tak til alle, som jeg har været engageret med og til alle dem, som jeg har samarbejdet med gennem de seneste to år.

– Samtidig vil jeg gerne ønske Rødovre alt muligt held og lykke i fremtiden. Og hvem ved, måske krydser vores veje igen på et senere tidspunkt, fortæller han.

Med aftrædelsen betyder det nu, at alle sejl sættes ind for at finde Bogrens afløser. Det er naturligvis en proces, der kan tage lidt tid, men arbejdet er allerede i gang:

– Nu skal vi så ud på trænermarkedet og finde en ny cheftræner til den kommende sæson. Denne proces vil jeg og vores direktør, Bjørn Sørensen, så køre parallelt med, at vi også må fortsætte med at sammensætte holdet til den kommende sæson. Der vil vi selvfølgelig bygge videre på det, som vi allerede har startet op sammen med Magnus.

– Det er bestemt ikke noget, der giver os noget mere fritid hen over sommeren, men vi tager arbejdshandskerne på og er overbeviste om, at vi nok skal lande en ny god træner og et godt fundament af spillere, som han så kan bygge videre på, slutter Jørgen Illemann.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail