baenken-i-hvidovre

Foto: Steen M.

Grundspillet er ved at nå sin ende og Metal Liga-regnskabet skal gøres op, så slutspilspladserne kan fordeles. Rødovre Mighty Bulls har fem kampe tilbage før regnskabet er på plads, og den første venter i Hvidovre.

Fire gange har Rødovre og Hvidovre mødtes i sæsonen og søndag mødes de to hold for femte og sidste gang i grundspillet. Status er to sejre til hver.

De to første opgør blev begge vundet med 4-1 af Rødovre, mens Hvidovre har taget tre point i de seneste to med sejre på 3-2 og 4-2. Dermed skal serien afgøres endeligt, men det interne regnskab er må ses som mindre betydende for begge mandskaber.

Rødovre slås for en plads i top 6 og direkte kvalifikation til slutspillet og har potentielt også muligheden for at gå i top 4, hvis alt flasker sig. Tyrene befinder sig på sjettepladsen, men jagtes af Rungsted, der er tre point bagud og samtidig har spillet en kamp mere. Lørdag aften fik Rødovre en fin gave af SønderjyskE, der slog Rungsted med 3-0 og dermed holdte status quo i tabellen. Kigger Tyrene op i tabellen kan en sejr minimere afstanden til Esbjerg på fjerdepladsen til kun ét point.

I den tunge ende af tabellen kæmper Hvidovre for en plads i play-in og har seks point op til Herlev. Hvis missionen skal lykkes, så kræver det formegentlig en sejr over Rødovre, så der vil være masser på spil for begge mandskaber i kampen – udover håneretten.

Kampstart i Hvidovre er kl. 15.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail