Kevin Montgomery med endnu et mål fra blå linje i fredagens sejr mod Herlev // Foto: Steen M - www.innocent.dk

Kevin Montgomery med endnu et mål ude fra blå linje i fredagens sejr mod Herlev // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

En udekamp i Herlev er altid fredagsguf for Rødovre-tilhængere og tyrene kunne uden at imponere stort, trække sig ud som vinder af kampen med samlet set tre sejre på fire dage.

Tyrene startede lidt henholdende men fik hurtigt overtaget og fastholdt det egentligt gennem hele perioden hvor Herlev kun momentvis kom igennem til noget der lignede chancer. Rødovre fik dog heller ikke meget mere ud af det med en meget lav målsskuds-rate i perioden.

Gennem første periode havde Rødovre tre powerplays uden at levere points og syntes egentligt at befinde sig bedst i spillet fem-mod-fem. En måske lidt arrogant tilgang til spillet fra tyrene gjorde, at Herlev overlevede alle tre powerplays i perioden.

Herlev kom godt ud til anden periode hvor Rødovre-træner Bogren måtte tage en timeout efter blot to minutters spil for at give spillerne en opsang.

Efter seks minutters spil fanger Anders Schultz en sløset tværpasning fra Herlev i Rødovre-zonen og løber afsted med Jonas Sass på modsatte side mod en enkelt Herlev back. Schultz går selv og leverer scoringen til kampens første mål da han faker en aflevering til Sass men i stedet sætter pucken højt i Herlev-målet, stik mod chancerne i starten af perioden.

Et powerplay til Herlev efter syv minutters spil gav en situation med frit mål til en Herlev-spiller som egentligt bare skulle skyde den ind bag Rødovre-keeperen. På mirakuløs vis, får keeper Jidskog svinget stokken bag ryggen og får blokket for skuddet… Stor, stor målmandspræstation. Øjeblikket efter får Kevin Montgomery serveret pucken og sætter et slagskud direkte i kassen fra blå linje til Rødovre-føring, 2 imod 0. De to mål giver den ro til tyrene som de manglede i starten af perioden og holdet cruisede perioden resten af ud.

Tredje periode kom i gang og tyrene får en gylden mulighed. Schultz fældes bagfra og holdet får en fem minutters overtalssituation som dog formøbles væk i et ineffektivt powerplay. Man kunne fornemme, at det var et hold der måske ikke var helt klare i hovedet og i benene efter tre kampe på fire dage.

Tyrene cruiser med trætte ben og skal bare have perioden til at gå mens Herlev søger chancen for reducering. Det giver dog et par rigtigt gode muligheder for Rødovre når Herlev får blottet sig bagude.

Med seks minutters spilletid igen, får Rødovre tilkendt et straffeslag da Nicklas Carlsen fældes alene med Herlev-keeperen. Carlsen eksekverer selv men hans forsøg på at narre keeperen ved at sætte pucken mellem hans ben mislykkes og inden yderligere scoring.

Et halvsløjt skud fra Herlev rammer kort efter Kim Staal ved siden af Rødovre-målet og han sparker mod pucken i retning mod mål og pucken render ind bag Jidskog. Af uvisse grundet mener dommerne incl. videodommer at målet skal anerkendes. Den afgørelse vil nok bringe gang i diskussionerne på diverse hockeyfora .

Herlev forringer sin mulighed for udligning da de en får udvisning med tre minutter tilbage og Rødovre kan trække sig tilbage med en sejr efter periodens udløb.

Det var ikke Rødovres største kamp vi var vidne til men der sættes med sejren fredag aften alligevel en flot krone på værket efter en stærk uge med tre sejre på blot fire dage og ni points på kontoen – jo tak !

En flot fight fra Herlev i kampen og et Rødovre-hold som uden at vise sit bedste spil, kan sejre og nu kan tage sig en fortjent puster og nyde landsholdspausen på en delt tredjeplads i ligaen.

 

Herlev Eagles – Rødovre Mighty Bulls 1-2 (0-0, 0-2, 1-0) 
26:00 0-1 Anders Schultz
39:10 0-2 Kevin Montgomery (Carlsen, Sass)
56:01 1-2 Kim Staal (Beckman)
Udvisninger: HEE 6x2min+1x5min+1x20min, RMB 5x2min+1x10min
Skudstatistik: 28 – 23 (5 – 3, 14 – 11, 9 – 9)
Tilskuere: 1055

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail