Illemann_Kvartfinaler2018

 

Det var et sportsligt valg og det var spillernes eget valg at tage Rungsted i kvartfinalerne som starter i Rødovre Skøjte Arena fredag d.9.marts kl.19:30.

2017SpillerNr20Det fortæller kaptajn Morten Andreasen og tilføjer, at det dog var en samlet drøftelse mellem den sportslige ledelse og spillerne der gjorde at valget faldt på netop Rungsted.

“Det er dog også fedt at det bliver lokalopgør vi skal ud i, ” fortæller Andreasen som dog advarer omkring valget. “Det er ikke nogen nem modstander,” siger han men mener dog alligevel at der er gode muligheder i valget selvom det kan blive en lang serie. “Man skal passe på med at række Rungsted en lillefinger,” siger han. “Vi skal finde vores disciplinerede spil frem,” understreger han.

Morten Andreasen vil ikke nødvendigvis sige at det er en ønskemodstander der er valgt. “Jo, ud af de to tilbageværende hold er det en ønskemodstander og det giver en ekstra dimension at det bliver lokalkampe og at vores tilhængere har nemt med at komme til udekampene, ligesom modstandernes tilhængere også vil dukke op i massevis. Så det bliver både sjovt og spændende og vi spillere glæder os, slutter han.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail