mortenandreasenmodsonderjyske

Rutinerede Morten Andreasen har i dag forlænget kontrakten med Rødovre Mighty Bulls for den kommende sæson.

Med snart 600 kampe i den bedste danske liga og lidt over 30 landskampe bliver den 32-årige tovejs-center en vigtig brik på isen for Rødovre-holdet, hvor hans rutine og professionalisme skal bidrage både på isen og i omklædningsrummet.

Morten Andreasen om forlængelsen:

– Jeg er rigtig glad for, og stolt over, at kunne fortsætte i Mighty Bulls. Der er rigtig meget, som skal revancheres fra sidste sæson, både for mig personligt og for holdet og klubben – og det giver mig selvfølgelig ekstra meget blod på tanden, fortæller han og forsætter:

– Med ny ledelse og ny træner blæser der friske nye vinde i organisationen og på holdet, og jeg glæder mig til at være med til at genopbygge, så vi igen kan få holdet op i den sjove ende af ligaen, hvor jeg mener klubben med vores traditioner, fans og bagland hører til.

Cheftræner Magnus Bogren har set det som en vigtig opgave at få Morten Andreasen på plads:

– Morten er en stabil og erfaren center, der vil blive vigtig for holdet. Han har været en del af ishockeyen i mange år og kan hjælpe mange af vores unge spillere. Så jeg er meget glad for, at Morten har skrevet under på en ny kontrakt, lyder det fra Bogren.

Morten Andreasen bliver dermed den første kontraktforlængelse til den kommende sæson, og indtræder i truppen sammen med de spillere, som sidste år underskrev 2-årige kontrakter.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail