Magnus Bogren er tilfreds med indsatsen mod Rungsted for holdet er endnu ikke på plads endnu som han siger  // Foto: Steen M

Magnus Bogren giver et par gode råd i boksen mod Rungsted // Foto: Steen M

 

Endeligt startede første træningskamp forud for sæsonen da Rødovre Mighty Bulls fredag aften mødte Rungsted i Rødovre Skøjte Arena.

Efter en lang med vejrmæssig kedelig sommer er holdet nu samlet og efter de første 10 dage på isen sammen kunne træner Magnus Bogren endeligt se sine tropper tørne ud mod en af den kommende sæsons reelle modstandere.

Sejren gik til Rungsted der vandt opgøret 2-4 i en kamp hvor der tydeligvis blev testet nye systemer på holdet. Og når spillet i disse systemer lykkedes for holdet, så så det faktisk ganske godt ud. Særligt anden periode så godt ud og lover forhåbentligt på mere i samme stil når drengen har fået trænet noget mere sammen.

Trods nederlaget var Magnus Bogren da også ganske tilfreds med det han så.

”Det er jo aldrig sjov at tabe, ” sagde han dog lige efter kampen. ”Selvom det er en træningskamp skal man altid prøve at vinde men jeg synes at vi skaber meget offensivt ,” fortsætter han. ”Der mangler bare målene som jo er det vigtigste.”

Træneren mener at det især er det defensive der hænger lidt og sige at det skal blive bedre når vi når turneringsstarten. ”Jeg synes at vi slap målene ind for let,” siger han. ”Jeg synes at vi skabte nogle gode chancer når vi spillede i angrebszonen, så det ser jeg som en af de rigtigt gode ting der er værd at tage med fra kampen,” siger han.

Der vil gå nogle uger endnu før Magnus Bogren mener at have holdet helt hvor han vil have det. ”Ja, vi øver og gentager igen og igen og så skal det hele samles til sidst.” Han mener dog ikke at der var noget der overraskede ham da han så spillerne i kamp for første gang. ”Nej, jeg synes at kampen blev spillet i et højt tempo og vi stod godt på skøjterne. Vi arbejdede hårdt og spillede en offensiv ishockey,” slutter træneren.

 

Ridderwall tilbage i vanlige gode stil kunne ikke redde Rødovre

Ridderwall  er tilbage i sædvanlige gode stil men kunne ikke alene mand redde Rødovre fredag aften

 

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Ishockey 2-4 (1-2, 1-1, 0-1)
07:07 0-1 Emil Christensen (Persson, Jensen)
14:47 0-2 Nikolaj Gade (Møller, Olsson)
17:11  1-2  Frederik Skovby (Asperup, Sass)
29:28 1-3 Morten Green (Boysen,Røndbjerg)
34:14 2-3 Nicklas Carlsen (Bergholt)
46:48 2-4 Robin Bergman (Green, Boysen)
Udvisninger: RMB 6x2min, RUI 5x2min
Skudstatistik: 29-32

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail