thomasolsenmodfrhavn17

Thomas Olsen tager i morgen med resten af holdet mod Aalborg og sæsonens første udekamp. (Foto: Steen M.)

Rødovre Mighty Bulls skød Metal Liga-sæsonen i gang søndag, da Frederikshavn White Hawks lagde vejen forbi Rødovre Skøjte Arena. Vendelboerne trak imidlertid det længste strå med en 2-3-sejr efter overtid.

Matthias Asperup viste sin kolossale farlighed med to scoringer og chancer til endnu flere mål. Den store profil var således en markant skikkelse bag Rødovres ene point i sæsonpremieren.

Spillerne skal nu rette sigtet mod Nordjylland og sæsonens første udebanekamp. Aalborg Pirates er modstanderen tirsdag aften, og det skal blive spændende at se Tyrene prøve kræfter på jysk grund.

Aalborg tabte deres første sæsonkamp med 5-1 på udebane mod Odense Bulldogs, og her var Martin Lefebvre nordjydernes eneste målscorer.

Rødovre-cheftræner Magnus Bogren er glad for endelig at være i gang med sæsonen, der kommer til at byde på i alt 50 kampe i grundspillet.

– Det var rigtig godt at komme i gang. Det ville selvfølgelig have været bedre med en sejr, men vi gjorde rigtig mange gode ting mod Frederikshavn. God stemning; fansene er rigtig gode og giver en fin atmosfære og god energi til holdet, siger han før afrejse til Aalborg og fortæller lidt om, hvad Mighty Bulls skal forbedre.

– Frem for alt skal vi blive bedre til spillet uden puck, og så skal vi være aggressive over hele banen. Vi skaber mange chancer, men vi skal mere ind foran mål.

Opskriften for sejr mod Aalborg er enkel, lyder det.

– Det gælder om at arbejde hårdt, have en stabil defensiv, og udnytte de chancer vi får, siger Magnus Bogren.

Cheftræneren håber, at Jannik Karvinen er med igen efter en skade i træningskampen mod Odense, mens Phillip Schultz med sikkerhed vil være ude.

Der er kampstart kl. 19:00 i Gigantium i Aalborg.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail