rodovre-mighty-bulls-logo

Der er stadig et par måneder til ishockeysæsonen starter, men Alka Superligaen starter i den kommende weekend.

Tidligere på sommeren blev et nyt samarbejde mellem Rødovre Mighty Bulls og Brøndby IF til gavn for klubbernes sæsonkortholdere offentliggjort. Sæsonkortholdere kan tage på henholdsvis Brøndby Stadion og i Rødovre Skøjte Arena til nye oplevelser i den kommende sæson.

Har du sæsonkort til Rødovre Mighty Bulls’ kampe, kan du bruge dit sæsonkort til 12 af Brøndby IF’s grundspilskampe (der er ikke adgang til kampen mod FC København). Du bruger blot dit sæsonkort i indgangen til én af endetribunerne i enten indgang H eller indgang C.

Første mulighed for at benytte sit RMB-sæsonkort til Brøndby Stadion er d. 16. juli til kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Kampstart er kl. 18.00.

Da vi endnu ikke har de fysiske sæsonkort klar før ishockeysæsonen starter, kan man i stedet bruge et midlertidigt sæsonkort. Alle der har købt et sæsonkort kan derfor skrive til kontor@mightybulls.dk for at få tilsendt et midlertidigt sæsonkort.

Du skal sende mailen fra den mailadresse, som sæsonkortet er købt fra. Har du købt sæsonkortet i Fanshoppen eller på kontoret, skal du skrive dit navn, adresse samt telefonnummer. Der kan ikke bestilles midlertidige sæsonkort på telefon.

Vi skal have modtaget din henvendelse omkring midlertidigt sæsonkort senest på fredag d. 14/07 kl. 15.00, for vi kan nå at lave et midlertidigt sæsonkort til søndag.

Har du endnu ikke købt sæsonkort til Rødovre Mighty Bulls’ kampe, så kan det gøres her. Voksen-sæsonkort fås fra kun kr. 1.395,-.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail