Sæsonkortsalget til den kommende sæsonkort er netop åbnet, så der kan fornyes og bestilles nye sæsonkort. Sæsonkort kan fornyes og bestilles her.

Fornyelse af sæsonkort

Skal du forny dit sæsonkort, skal du oprette en bruger i Venue Manager med din e-mailadresse (vælg ”Opret konto” øverst i højre hjørne, når du er på siden).

Når du opretter din bruger skal du indtaste dit Ref. nummer fra dit gamle sæsonkort under “Eventuelt sæsonkort” sammen med dit navn, din mailadresse og din ønskede adgangskode. Når dit Ref. nummer er indtastet vil Venue Manager finde din plads frem.

Du vælger herefter “Sæsonkort” og “Forny”.

De faste pladser vil være låst i systemet frem til d. 15. juli, hvor alle pladser ikke-fornyede pladser vil blive frigivet.

Skulle der være problemer, så kontakt os gerne på kontor@mightybulls.dk.

Bestilling af nye kort

Har du ikke haft sæsonkort før, så kan du blot bestille det via webshoppen. Du opretter blot en bruger på Venue Manager og bestiller blot dit sæsonkort.

Gode fordele ved sæsonkort

Udover at du kan bestille en fast siddeplads og sparer penge i forhold til at købe billetter til sæsonens 24 grundspilshjemmekampe og slutspillet, så er der flere gode fordele, som følger med sæsonkortet.

Har du sæsonkort til Rødovre Mighty Bulls, kan du igen i denne sæson tage på Brøndby Stadion til alle Superligaens grundspilskampe (undtaget mod FC København) og flere af vores sponsorer giver gode rabatter – både på kampdage og i hverdagen.

Det vil også være muligt at bestille og forny sæsonkort ved at komme forbi Rødovre Mighty Bulls’ kontor i Rødovre Centrum (adresse: Rødovre Centrum 1K, 288 2610 Rødovre – kontoret ligger på ”lægegangen” ud til parkeringspladserne på taget).

Vi holder længe åbent på fredag d. 14. juni til 19.00, hvor det er muligt at komme forbi. Der kan betales kontant, med kort eller med MobilePay.

De fysiske kort forventes at være klar til første hjemmekamp. Som noget nyt kan du også have dit sæsonkort digitalt i Rødovre Mighty Bulls App’en, der er ved at blive udviklet i samarbejde med Venue Manager. Vi præsenterer meget mere om denne, så snart teknikken er på plads.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail