sdf

Phillip Schultz i midten gratuleres af Frederik Skovby og Thomas Olsen efter hans debutmål // Foto: Steen M

 

Debutmål til Phillip Schultz i fredagens kamp med sin scoring til 2-0 var ikke nok til at fastholde momentet da effektive Herning brød Rødovres serv og tog hjem med en 5-3 sejr.

Efter en drømmestart på 2-0 til tyrene, tog Herning over med mere ffektivitet i spillet. Rødovre havde egentligt rigtigt godt styr på kampen hvor de to hold stod rigtigt godt til hinanden og begge hold leverede fremragende ishockey og 2-2 efter første periode kan man ikke røre ved.

I anden periode fulgte holdene pænt ad indtil lidt over halvvejsmærket i kampen hvor Herning nettede to gange på fire minutter og var dermed ved at smutte afsted med sejren.

En tidlig scoring i sidste periode får det til at se lidt besværligt ud for tyrene der dog til stadig forsøgte at komme igennem det komtakte Herning forsvar og fandt først vej igennem, da Kevin Montgomery fandt netmaskerne med knapt 9 minutter tilbage. Et godt tryk mod Herning, hjulpet lidt af en udvisning hvor keeper Ridderwall forlod Rødovremålet til fordel for en ekstra markspiller hjaælp ikke på målscoren og Mighty Bulls måtte se sig slået af liga-etterne fra Herning Blue Fox.

“Det er en god kamp og vi er hurtigt på 2-0,” reflekterer træner Magnus Bogren lige efter kampen. “Vi startede præcis som vi havde sagt og så skulle vi egentlig bare kontrollere kampen men så arbejder Herning sig ind i kampen og er mere effektive end os og vender kampen til 5-2,” fortsætter han.

“Jeg synes dog at vi skaber mange chancer og jeg synes egentligt ikke at Herning er så meget bedre end os i dag. De er blot mere efektive end os i dag,” siger Bogren.  “Vi taber lidt i markeringerne og giver et par enkelte mål i dag men det er enkle ting at rette til næste kamp,” siger han. “Hvis vi fortsætter samme spil og bliver lidt mere effektive, så bliver vi rigtigt kedelige at møde,” fastslår Bogren.

“Nu skal vi komme velforberedte til den kamp og jeg skal kigge lidt på hvordan de spiller,” siger han om tirsdagens kamp mod Gentofte. “Kommer vi ud med den energi som vi gjorde i dag og kan holde den fuldt ud, så har vi en god chance for at vinde,” understreger træner Bogren.

“Det var en fed følelse,” stråler Phillip Schultz da vi spørger ind til hans debutmål for Mighty Bulls. “Jeg er jo en Rødovre-dreng, så det er noget jeg har gået og drømt om,” fortsætter det blot 17-årige angrebstalent som spiller sin første sæson for tyrene efter at have haglet mål ind for U17-holdet sidste sæson. “Så det var også lidt en forløsning efter jeg har gået og jagtet det lidt,” smiler han. “Vi havde 100% styr på kampen og kunne egentligt også have været kommet på 3-2 da de scorer til deres føring på 3-2. Og alligevel presser vi stadig på og har stadigvæk chancerne. Ærgerligt at vi ikke udnytter dem hvor Herning i stedet er det mere effektive og udnytter chancen på vores fejl,” siger han. “Men det er en god kamp for holdet i dag,” slutter Schultz.

 

Rødovre Mighty Bulls – Herning Blue Fox 3-5 (2-2, 0-2, 1-1)
07:27 1-0 Rasmus Astrup (A. Schultz, Böll)
08:26 2-0 Phillip Schultz (Olsen)
09:21 2-1 Jan Dalecky (Kallela)
13:48 2-2 Eetu Vento (Gracel, Lassen) [PP1]
30:41 2-3 Antti Kerälä (Nielsen, Dalecky) [PP1]
35:04 2-4 Daniel Nielsen (Poulsen, Madsen)
41:20 2-5 Markus Jensen (Gracel, Lassen)
51:18 3-5 Kevin Montgomery (Asperup) [PP1]
Udvisninger: RMB 3x2min, HBF 5x2min
Skudstatistik: 33 – 21 (10 – 10, 10 – 6, 13 – 5)
Tilskuere: 1053

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail