Sonderjyske_171027_3_0

Foto: Steen M. – www.innocent.dk

Søndag aften møder Rødovre Mighty Bulls det lyseblå mandskab fra grænseområdet, der tager imod Tyrene i SE Arena. Det tætpakkede Metal Liga-program giver dermed Tyrene den anden kamp på kun to dage.

Rødovre-holdet skal vaske tavlen ren efter fredagens nederlag til Odense Bulldogs, hvor der blev givet alt for meget plads i egen zone til de fynske angribere. Det slags bliver straffet, og det blev det også fredag.

Det har indtil videre være en skuffende sæson for sønderjyderne, der lidt overraskende er at finde på Metal Ligaens niendeplads. Dan Cemans tropper har ikke fået spillet til at fungere i alt for mange kampe i denne sæson og samtidig har holdet været voldsomt plaget af skader hos mange nøglespillere. Trods svækkelserne i truppen, så er det dog stadig et hold med masser af kvalitet. Særlig holdets seneste tilføjelse, Patrick Dwyer med over 400 NHL-kampe på CV’et, er et spændende navn.

Sønderjyderne kommer formegentlig ud med en masse fysik mod de skøjtestærke tyre, der skal udnytte deres fart og spille klogt. Den stærke defensiv skal findes frem igen, men så har Tyrene til gengæld også vist, at de kan byde et hvert hold i ligaen op til dans.

Kampen i Vojens starter kl. 19.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail