SassAction070918

Jonas Sass var på rette sted og scorede sikkert til Rødovres første føringsmål 1-2 // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Der mærkedes forløsning over hele linjen, da Rødovre Mighty Bulls som bagud efter første periode genopfandt sig selv og sit spil og dominerede resten af kampen til 2-5 sejr ude mod Hvidovre.

Med blot tre kæder afsted til Hvidovre lignede det nu heller ikke nogen stor Rødovre-aften da holdet måtte skøjte ud efter første periode og være bagud med en pind. Hvidovre havde selvtilliden med i bagagen efter en flot sejr over Esbjerg og tyrens spil endte ofte i enkeltmandspræstationer som endte lidt krampagtigt.

Men i periodepausen frem mod anden periode genopfandt holdet sig selv.  Tyrene genfandt selvtilliden og var nu spilstyrende hvilket i første omgang gav mål efter et flot arbejde af Pitkanen som lægger skråt tilbage til Karvinen som scorer sikkert på Jidskog som er taget over kommune-grænsen efter at han vogtede Rødovre-målet en del af sidste sæson. Blot små 40 sekunder senere fik Jidskog en uheldig hovedrolle, da han skråt bag mål forsøger at få skud pucken væk men Karvinen vinder duellen og lægger pucken ind til Jonas Sass som scorer en af karrierens nemmere mål på frit mål men han er hvor han skal være og eksekverer til 1-2.

Lige over kampens havvejsmærke tager Klarskov en solotur gennem Hvidovrezonen efter at have spillet op gennem midterzonen. I mangel af afleveringsmuligheder, tramper han igennem og med lidt fod- og stavspil, får han bragt sig selv til skudmulighed i venstre side og med et hvislende håndledsskud, får han pucken lige over Hvidovre-keeperens stokhandske og ind i et blafrende net til 1-3.

Jubelen havde dog knapt lagt sig før at Oliver Reuter får en retur foran Rødovres mål og eksekverer højt i Rødovre-målet. Det var dog også det sidste man så til Hvidovre i kampen.

Tredje periode var fire minutter gammel da Karvinen bliver sendt afsted nede bagfra af Patrick Flügge og mens man måske venter en aflevering på tværs over banen efter at have passeret blå linje, så trækker han et fint slagskud som tordner ind bag Jidskog til 2-4 på måltavlen. En rigtig fin dag for Karvinen som virkeligt trådte i karakter i kampen.

Med fire minutter tilbage har Hvidovre haft en lille periode hvor de forsøgte at komme igen men en chance tilfaldt Sebastian Bergholt der som offensiv back udvikler sig mere og mere, fik pucken og støder frem omkring faceoff-cirklen i venstre side og mens Patrick Flügge blokerer for Jidskogs fulde udsyn, hamrer Bergholt pucken i mål til slutresultatet 2-5 på en aften hvor selvtilliden vendte tilbage.

Vi ses til næste kamp tirsdag d.25.september hvor Herning kommer på besøg i Rødovre Skøjte Arenaen. Herning vandt aftenens kamp helt ude i straffeslag mod Esbjerg som Hvidovre netop har besejret. Intet i denne serie kan tages for givet endnu så mød op i Arenaen på tirsdag og lad os få en lille midtuge-fest…!

 

Hvidovre Fighters – Rødovre Mighty Bulls 2-5 (1-1, 1-3, 0-2)
11:10 1-0 Oliver Persson (Lundblad) [PP1]
26:11 1-1 Jannik Karvinen (Pitkanen, Klarskov) [PP1]
26:48 1-2 Jonas Sass (Karvinen)
31:50 1-3 Steffen Klarskov (Reuter, Chistjakov)
32:05 2-3 Oliver Reuters (Chistjakov)
44:07 2-4 Jannik Karvinen (Flügge)
56:09 2-5 Sebastian Thornberg Bergholt (Jensen, Sass)
Udvisninger: HVF 4x2min+1x10min, RMB 2x2min
Skudstatistik: 25 – 24 (7 – 8, 6 – 9, 12 – 7)
Tilskuere: 1350

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail