Nerverne blev i løbet af første periode spillet ud af kroppen i en atmosfære der ikke bød på de store udsving. Ingen udvisninger fra dommerne der tillod spillere at bruge deres fysik. Ingen mål heller på de to keepere der tog hvad der kom deres vej, men højt tempo og god intensitet. Så underholdningsværdien var stor, perioden ud.

Anden periode bød på en kæmpe mulighed til Christopher Alexander Rübenach efter fire minutters spil, på et flot gennemspillet angreb som havde fortjent en åbningskasse. Den ære tilkom gæsterne, men herefter øgende tyrene deres indsats og en udligning kom fra Marcus Kjær Almquist der huggede pucken i mål på forarbejde af William Bundgaard. Kort efter kom også første overtalsspil der bød på en kæmpe mulighed til årets spiller Sami Moilanen som havde et åbent bur, men desværre knækkede staven og dermed muligheden for overhånden.

Tredje periode fandt sin afgørelse da Rødovre med to scoringer signeret Sebastian Bergholdt og Christopher Alexander Rübenach i realiteten afgjorde. Et par udvisninger til hjemmeholdet bragte en scoring til gæsterne inden den endelige afgørende scoring til 4-2 ved Sami Moilanen få sekunder før tid sendte tyrene i kvartfinalen.