xxx

Skovbys første sæson for tyrene efter som anfører at bringe 1.divisionsholdet til sølvmedaljer sidste sæson // Foto: Steen M

 

“Det var en god følelse,” fortæller Frederik Skovby om momentet hvor han scorer sit debutmål for Rødovre Mighty Bulls da han bringer tyrene på 1-0. “Nu er der jo gået nogle kampe hvor den ikke er hoppet ind, så det er da noget man går og tænker på,” fortsætter han.

Den 22-årige Skovby spiller den første sæson for Mighty Bulls efter som anfører at bringe 1.divisionsholdet til sølvmedaljer sidste sæson.

“Pucken fik et mærkelig udspring bag mål og målmanden læser den ikke rigtigt og så har jeg egentligt et tomt mål. Så da den hopper ud foran mig, så lukker jeg bare øjnene og banker til den,” smiler han.

“Jeg synes at det er en list rodet kamp,” siger måldebutanten. “Vi spiller ikke optimalt, så det vigtigste i dag er de tre points,” fastslår han. “Vi har ikke nok  fart i skøjterne i dag og vi tager også nogle dumme beslutninger engang imellem.”

Frederik Skovby medgiver at kampen kan tippe begge veje, særligt mod slutningen. “Men det er rart at vi vinder 43 sekunder før tid og ikke skal i overtid… Stor forløsning,” slutter han.

Træner Bogren føler at alle tre point fuldt fortjent havner i Rødovres kurv. “Vi spiller en rigtig god kamp. Der var blot de første 10-12 minutter af tredje periode hvor vi ikke fastholder det lille overtag vi har i kampen men det er tre points i dag og det er det absolut vigtigste,” siger han.

Magnus Bogren vil ikke sige noget om dommerkendelserne som gik Rødovre meget imod men han kropssprog var tydeligt da han fortæller: “Jeg synes at fløjten lyder lidt for ofte. Lad dog spillerne afgøre det på isen.”

Men træneren kunne så glæde sig over godt undertalsspil. “Ja, vi spiller rigtigt god boxplay og det er vigtigt i denne slags kampe. Og når vi så er presset af udvisninger i tredje periode, så er det vigtigt at netop boxplay fungerer godt,” siger han.

“At vinde denne kamp viser en god styrke på holdet men jeg synes alligevel at vi skal lukke kampen i anden periode,” mener han. “På det tidspunkt har vi kraftigt overtag og blandt andet fem-mod-tre. Men vi tager de tre points og nu nærmer vi os de her hold oppe i tabellen og det er vigtigt at være med deroppe og slås,” siger han.

Magnus skuer fremad mod næste kamp som står mod SønderjyskE hvor Rødovre efter en rigtigt god kamp. blev sendt hjem med et 4-1 nederlag. “Ja, det var en rigtig god udebanekamp hvor de var mere effektive end vi var,” fortæller han. “Vores tre points i dag giver en god energi på holdet frem mod den kamp, så vi vil give SønderjyskE en rigtig ‘tuff’ kamp,” slutter træner Magnus Bogren med stor overbevisning i stemmen.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail