Pitkanen scorer Rødovre Mighty Bulls eneste mål i generalprøven // Foto: Steen M

Riku Pitkänen scorer Rødovre Mighty Bulls eneste mål i generalprøven // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Det plejer at være et tegn på en god premiere når man har en dårlig generalprøve. I så fald venter der noget stort for Mighty Bulls fans til sæsonpremieren næste fredag aften i Arenaen.

Mighty Bulls fandt aldrig rytmen i kampen hvor første periode endte med 4-0 til gæsterne. Træner Bogren tog hurtigt en timeout og jeres udsendte lærte vist samtlige svensk bandeord på de tredive sekunder.

Ligemeget hjalp det for det decimerede Rødovre-hold i en periode hvor Rungsted holdt hjemmeholdet fra alt.

Tyrtene fik stabiliseret kampen lidt i anden periode men måtte alligevel se gæsterne tænde for 0-5 på hal-uret efter Tyler Fiddlers scoring. Uden de helt store højdepunkter fra hjemmeholdets side kunne man i stedet lade sig imponere af en af ungdomsspillerne der gæsteoptrådte i fraværet af nogle af nøglespillerne. Det var 17-årige Magnus Carlsen som imponerede som en af de bedre spillere i kampen. Klogt spil fremad og godt med hjemme også. Han kunne godt ligne en fremtidens spiller.

Kampens højdepunkt fra Rødovres side var Riku Pitkänens scoring da Morten Andreasen bag mål bliver fældet men Karvinen stikker pucken bagud ind foran mål hvor den fremadstormende finne scorer usvigeligt sikkert. En lækker detalje i kampen der gjorde at man ikke syntes at det var helt forgæves at overvære kampen.

Sidste periode var egentlig ikke meget anderledes end anden periode. Tyrene fik et to-mands overtidsspil i næsten to minutter uden at det kastede noget konstruktiv af sig. Hjemmeholdet fik lidt mere konstruktivt spil fremad men Rungsted havde besluttet at lukke af og kampen rendte stille ud uden de helst store dramaer til sidst.

Med en skadesliste der ikke forventes at være helt tom på premieredagen, så ser vi alligevel frem til næste fredags kamp hvor det virkeligt gælder. Det er Areanaen – det er fredag – det er SønderjyskE….

 

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capitals 1 – 5 (0-4, 1-1, 0-0)
0-1 Tyler Fiddler (Daly, Fredriksson)
0-2 Fredriksson (Fiddler, Rosenthal)
0-3 Rønbjerg (Nistrup, Sarault)
0-4 Gade (Persson, Olsson)
0-5 Fiddler (Sarault, Rosenthal)
1-5 Pitkanen (Karvinen, Andreasen)

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail