Glæde efter sejren over Odense // Foto: Steen M.

Mighty Bulls kom godt fra start i Metal Ligaen fredag aften med premieresejren over Odense Bulldogs, der blev slået 3-2 efter overtid.

Efter første periode førte Tyrene ellers med 2-0, men fynboerne kom tilbage og der skulle overtid til, før Steffen Klarskov med sit andet mål i kampen kunne afgøre slaget.

– Det er nok en lidt klassisk sæsonåbner, hvor det bliver lidt frem og tilbage og lidt nervøst til tider, lød det fra Klarskov til Mighty Bulls TV efter kampen. Trods lidt ”rodebutik” og for mange udvisninger, så var den dobbelte målscorer dog tilfreds og glad for de to point til regnskabet.

Holdets næste opgave er i Frederikshavn søndag, hvor White Hawks byder velkommen til deres første kamp i sæsonen. Frederikshavnerne har spillet fem testkampe som sæsonoptakt og har vundet de tre.

Ligesom Rødovre har Frederikshavn finsk træner og Jari Pasanen har fået en del nye spillere at arbejde med til denne sæson. Ind har de blandt andet fået canadiske Dane Fox og svenske Henrik Eriksson, der begge kommer fra tysk ishockey, og på danskersiden er nye navne som Søren Nielsen og Nikolaj Krag Christensen – sidstnævnte har tidligere spillet i Rødovre – kommet til.

Det skal blive interessant at se, hvordan frederikshavnerne kommer ud til den nye sæson, ligesom det bliver spændende at følge Mighty Bulls i sæsonens første udekamp.

Kampstart i Frederikshavn er kl. 15.00.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail