Kasper Jensen fanget i "Styrken", træningsrummet i Rødovre Skøjte Arena // Foto: Steen M

Kasper Jensen fanget storgrinende i “Styrken”, træningsrummet i Rødovre Skøjte Arena // Foto: Steen M

 

Hen over sommeren vil vi få en snak med nogle af spillerne omkring livet som hockeyspiller udenfor sæsonen i Rødovre Mighty Bulls. Vi sendte Mark Pedersen og Mathias Johansen ud til Kasper Jensen med en stak nysgerrige spørgsmål.

 

Hvordan ser du den nye udvikling der er i gang i Rødovre Mighty Bulls?

– Jeg synes at det ser positivt og spændende ud. Det er dejligt med en ny og god forandring. Det giver et nyt frisk pust og en ny luft, hvilket jeg synes ser rigtig positivt ud.

 

Hvordan ser du holdet, i forhold til sidste sæson?

-Det er meget svært at sige… Primært er det jo de samme danske spillere som vi har. Vi kender ikke til hvem, som ellers støder til truppen, udover at Steffan i målet og så at Kevin kommer tilbage. Så lige nu ligner truppen noget nær det samme som sidste sæson, dog med en bedre målmand, så jeg synes at det ser rigtig godt ud, også med en ny svensk træner. Plus at vi har fået et par nye danskere ind også. Så jeg synes at det ser rigtig positivt ud.

 

Du har selv spillet i Sverige, hvordan ser du en svensk træner i RMB nu?

-Det synes jeg er super fedt, for svensk hockey er meget skøjte- og puckstærkt. Svensk hockey har en hockeyfilosofi, hvor man gerne vil have pucken meget, hvilket jeg synes er super fedt i forhold til dengang hvor jeg startede med at spille hockey, hvor det bare gjaldt om at få pucken væk. Hockeyen har udviklet sig til at gå meget hurtigere, og der er mange flere unge knægte som er kommet op nu. Jeg synes at man skal holde på pucken så meget som muligt. Jo mere du holder i pucken, desto svære er det for modstanderen at score. Så jeg synes at det er en rigtig fed mulighed, at man har hentet en svensk træner.

 

Hvordan har den første måneds tid været med de nye fysiske trænere?

-Det er selvfølgelig altid ekstra hårdt om sommeren men det skal jo være hårdt før det bliver godt. Det er altid forfærdeligt i starten, men man bliver kun glad for det i sidste ende. Anderledes træning, som jeg heller ikke har været vant til før. Så som jeg sagde før, er det meget spændende.

 

Er der noget du/i skal gøre bedre frem mod den nye sæson?

-Ja det er super enkelt. Vi skal i hvert fald med i slutspillet i den kommende sæson. Vi kan gøre mange ting anderledes. Vi skal starte med at vinde flere kampe, og være stærkere. Jeg synes egentlig at vi spillede fint i mange perioder sidste sæson. Jeg synes bare ikke vi var effektive nok til at score mål og lukkede alt for mål ind i store perioder af sæsonen. Men jeg synes at vi gjorde mange ting godt sidste år, hvilket jeg tror at man har glemt lidt. Så vi skal gøre nogle ting bedre og andre ting endnu bedre. Det er svært helt at sige om målsætningen. Det er noget vi tager når vi starter op 1. august hvor alle mand er på plads. Men det er da klart – selvfølgelig skal vi med i slutspillet.

 

Hvordan er det som hold at have en fyldt hjemmebane, end at der kun er 700? Er det noget i tænker over på isen?

-Det er jo som nat og dag – det er en kæmpe forskel. Vi har jo plads til 3600, så det er jo en stor arena vi har hvis den blot skal være en støv samler. Der er som sagt kæmpe forskel og det er uden tvivl meget federe at spille i en fyldt Rødovre Skøjte Arena. Hvilket jeg også håber at folk vil støtte op om, når nu klubben har gjort så mange gode ting. Som startede med at anskaffe en ny træner der har givet et frisk pust med noget “hockey-mind” fra Sverige. Øverst oppe har der været sat mange gode ting i gang, så det håber jeg da helt klart at folk vil støtte op om.

 

Hvad er dine øvrige planer for sommeren?

Jeg skal holde ferie med sønnen og kæresten i Sverige. Ellers skal jeg træne og bare være sammen med min familie og se så mange venner som muligt.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail