Patrick Rasmussen in Action // Fot: Steen M - www.innocent.dk

Patrick Rasmussen in Action // Foto: Steen M – www.innocent.dk

 

Hen over sommeren har vi en snak med nogle af spillerne omkring livet som hockeyspiller udenfor sæsonen i Rødovre Mighty Bulls. Denne gang har Mark Pedersen og Mathias Johansen mødt Patrick Rasmussen med en stak nysgerrige spørgsmål.

 

Hvordan ser du udviklingen i forhold til sidste sæson med de nye fysiske trænere i klubben?

Jeg synes det ser rigtig positivt ud. Nu har vi knoklet hårdt, den sidste 1-2 måneder. Nu har vi så sommerferie, hvor vi stadig skal samles sammen med drengene og træne lidt. Men jeg synes klart, at det har udviklet sig positivt. Vi har fået en OK fysisk form efterhånden, og den bliver selvfølgelig bedre, når sæsonen går i gang.

 

Hvordan ser du så udviklingen i forhold til den nye organisation ?

Det ser også rigtig positivt ud. Vi har fået en masse fede nye tiltag, og jeg glæder mig egentlig bare til sæsonen går i gang igen, så jeg kan opleve hvordan det kommer til at se ud.

 

Hvilke fordele er der ved at have en svensk træner?

Med den nye trænerstab skal vi køre meget på det fysiske. Vi skal løbe og arbejde mere end de andre. Det er svært at sige lige nu, når sæsonen endnu ikke er gået i gang. Men Magnus kører meget på konditionen og det fysiske arbejde.

 

Hvad synes du målsætningen for den kommende sæson skal være ?

Altså, vi skal helt sikkert i slutspillet i år. Vi skal også meget gerne undgå de play in kampe, så vi skal forhåbentlig op på en sjetteplads, i hvert fald i slutspillet.

 

Hvad skal der til for at klubben når slutspillet næste sæson?

Vi skal ud og spille vores spil. Vores spil blev jo ødelagt sidste sæson, med trænerskiftet og de mange skader. Sidste år var egentlig bare en møg-sæson.

 

Vi siger god sommer til Patrick Rasmussen og på gensyn til august når den egentlige træning starter op igen…

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail